Reefz Report #2

29 augustus 2016

Redactioneel

Blogs, Columns, Onderzoeksrapporten, Groepen, Winacties, MeetUps... het zijn zomaar wat van de functies die Reefz te bieden heeft. In deze editie van Reefz Reports lichten we ze voor je uit. Daarnaast de nodige tips om nét weer wat effectiever van Reefz gebruik te maken. Tot slot mooie beelden van bultrugwalvissen, gefilmd tijdens de vorige ledenreis naar Tromsø in Noorwegen.

Wil je deze unieke ervaring zelf beleven ? Van 12 t/m 18 december a.s. vindt de nieuwe reis plaats, de inschrijving is geopend.


Keep exploring ! ☯


- Team Reefz

WildWorld B.V.

WildWorld B.V. is een innovatief cross-media projectbureau, gespecialiseerd in projectontwikkeling en mediacreatie rondom het themagebied wildlife, natuur & duurzaamheid.


WildWorld B.V. opereert als dynamische netwerkorganisatie met een vaste kern van zelfstandige professionals. Afhankelijk van het type projecten en de benodigde expertise wordt aanvullende ondersteuning op projectbasis aangetrokken en ingezet. Deze manier van werken maakt het niet alleen mogelijk om op efficiënte en effectieve wijze de projectdoelstellingen te realiseren, maar zorgt er ook voor dat WildWorld B.V. als full-service bureau kan opereren.


WildWorld B.V. is uitgever van Reefz.

Klik hier voor meer informatie, lidmaatschap, of check-in.


Reefz Reports verschijnen op onregelmatige basis en worden automatisch toegestuurd aan alle leden van Reefz.


Reefz Reports vormen de primaire bron van communicatie met de leden van Reefz en afmelden is derhalve niet mogelijk.