Immunflor

Immunflor, Viviflor, Fluidofer, Alka Flor, Cistifemm

Immunflor

Viviflor

Cistifemm este un preparat lichid ce contine: plante , germoderivati, Tecoma curalis , Jenuparul communis , Calluna vulgaris si un extract special de Hibiscus sabdariffa numit si Utirose, care in studiile in vitro si-a demonstrat proprietatile sale antibacteriene impotriva a E.coli si Candida Albicans, toate fiind combinate traditional, pentru proprietatile lor antibacteriene si antiseptice ale cailor urinare .

Viviflor reface flora bacteriana intestinala, care ajuta în toate simptomele sindromului de "colon iritabil" Regleaza tranzitul intestinal , atât în cazul diareei, constipatiei, stimuleaza peristaltismul intestinal, ajuta la retinere apei în intestin, la o mai buna absorbtie a nutrientilor, reduce inflamarea si regenerarea mucoasei colonului, intareste sistemul imunitar , protejeaza impotriva infectiilor fungice si bacteriene, bolilor hepatice si oboselei cronice.

Alka Flor :Immunflor este un supliment alimentar pe baza de plante si lizati de acid lactic, produs în Italia. Componentele din produsul Immunflor sunt utilizate în mod traditional pentru capacitatea lor de a stimula apararea naturala a organismului.

Viviflor

Fluidofer modificari în bine-fiinta (diaree, varsaturi, dureri abdominale), cicluri neregulate ( Fete ) Ciudate obiceiuri alimentare, cum ar fi consumul de pamânt, paloare, dispnee, conjunctivei pale. Modificari în performanta scolara, probleme de comportament, cresterea transpiratie, Infectii recurente, Pierderea poftei de mâncare, cresterea putin sau deloc, lipsa de dinamism, somnolenta.

G-femm Cistifemm este un preparat lichid care contine, în plus fata de plante si gemmoderivat, utilizate traditional la nivelul tractului urinar, ca antibacterian si antiseptic l, un extract special de Hibiscus sabdarifa, numit UtiroseTM, bogat în flavonoide si proantocianidine, care studii in vitro si in vivo, a fost gasit a avea proprietati antibacteriene împotriva E. coli si Candida albicans.

Immunflor : Deficienta de oxigen este asociat cu un nivel ridicat de aciditate si, spre deosebire de tesut sanatos, celulele bolnave traiesc într-un mediu de acid si anaerob. Solutii alcalinizare cum ar fi citrati alcaline si problema de bicarbonat de OH - care duc la producerea de apa si oxigen. Asocierea de minerale si anioni prezente în Alka Flor este capabil de a schimba o stare de acidoza aduce pH-ul intestinal la nivelul fiziologic.

Viviflor Activitate antibacteriana( inhiba proliferarea bacteriana) in mediu solid si lichid; Actiune antibacteriana impotriva Escherichia Coli si Candida albicans; Induce acidificarea temporara a urinei( ph 5,5-6 dupa administrare, fata de ph 7,5-8,0 fara a-l administra); Nu induce rezistenta microbiana spre deosebire de antibiotice si antimicotice; Exercita o actiune de prevenire a infectiilor tractului urinar; Reduce riscul recidivelor infective. Foloseste Cistifemm cu utirose ca si tratament pentru infectii urinare si cistita.

Alka Flor Fluidofer modificari în bine-fiinta (diaree, varsaturi, dureri abdominale), cicluri neregulate ( Fete ) Ciudate obiceiuri alimentare, cum ar fi consumul de pamânt, paloare, dispnee, conjunctivei pale. Modificari în performanta scolara, probleme de comportament, cresterea transpiratie, Infectii recurente, Pierderea poftei de mâncare, cresterea putin sau deloc, lipsa de dinamism, somnolenta.

More results:
Immunflor Immunflor Cistifemm