Geloven op jezelf - gespreksavond

Een partner waar je je geloof niet mee kunt delen?

“Het is moeilijk om op zondag naar de kerk te gaan als mijn partner blijft liggen”

'Geloven op jezelf’. Ga er maar aan staan. Het is niet makkelijk om iets van je geloof te maken als het alleen moet doen. Er zijn veel mensen die weliswaar een partner hebben waar ze heel gelukkig mee zijn, maar waarmee ze het geloof niet kunnen delen, omdat hij of zij niet (meer) actief gelooft. Dan is het misschien moeilijk om over geloof te praten, naar activiteiten te gaan of naar de kerk te gaan – want ga je dan in je eentje?


De gespreksavonden zijn voor iedereen - alleen of samen als stel - die in gesprek wil gaan over hoe we geloven ervaren in onze relatie. Het maakt niet uit of je minder dan twee jaar of meer dan dertig jaar samen bent. De gespreksavonden zijn een zinvolle avond 'uit'. Je leert nieuwe dingen over jezelf en over elkaar, waar je nog eens iets aan kunt hebben. Je ontmoet bovendien stellen in dezelfde situatie.

Herken je jezelf in deze omschrijving? Geef je dan op!


Meer informatie is te verkrijgen via ds. Hanneke Siebert (06-44864808).


Opgeven graag vóór [datum] via tijd@pgeneschede.nl. Je ontvangt een bevestiging per e-mail waarin de locatie van de gespreksavonden staat.

Geloven op jezelf

Tuesday, Nov. 12th 2013 at 8-10pm

Enschede, The Netherlands

Enschede, OV

Meer informatie is te verkrijgen via ds. Hanneke Siebert (06-44864808).


Opgeven graag vóór [datum] via tijd@pgeneschede.nl. Je ontvangt een bevestiging waarin de locatie van de gespreksavonden staat.