Plafonska sušilica za veš

Nema nezadovoljnih kupaca, nema reklamacija!

Ukratko o sušilici

Plafonska sušilica za veš je idealna za sve tipove stanova i porodičnih kuća. Može se koristiti i u objektima turističkog smeštaja, kao i u frizerskum salonima, perionicama veša, studentskim i staračkim domovima.

Montira se na plafonu u kupatilu ili na terasi i tako štedi koristan prostor. Kupatilo i terasa dobijaju lepši i uredniji izgled.

Pojedinačnim spuštanjem šipki ispred sebe komforno i lako kačite veš bez istezanja ruku i leđa. Vraćanjem šipki u početni položaj veš ostaje ispod samog plafona gde ne smeta i gde se brže suši. Ako sušilicu montirate u kupatilu iznad kade, možete kačiti i veš koji ne smete da cedite kao što su džemperi od vune ili drugih osetljivih tkanina. Tako vaše kupatilo ili terasu možete nesmetano koristiti za svakodnevne aktivnosti.

Tiplovi i šrafovi su uključeni u originalno pakovanje, kao i prevedeno uputstvo za montažu.

Sušilica je izrađena od najkvalitetnije plastike i metala što našem poljskom partneru omogućava izvoz u sve zemlje EU (sertifikat ISO 9001:2000). Metalni delovi (šipke) su plastificirani tako da je mogućnost korodiranja isključena.

Novim Odlukama o komunalnom redu u gradovima, kao što znate, zabranjeno je sušenje veša na terasi ako je terasa okrenuta prema glavnoj ulici. Evo načina da svoj veš sušite u kupatilu a da vam ne smeta ili na terasi ako baš morate a da veš bude uredno složen i da ne bude raširen po celoj terasi.

Veliki izbor modela i dimenzija omogućava da se uklopi u svaki prostor.
Postoje dva tipa plafonske sušilice: sa 5 ili 6 šipki u dužinama od 80cm do 110cm.

Dužina konzole je sledeća: za sušilicu sa 5 šipki je 47 cm, a za sušilicu sa 6 šipki je 55 cm.

U slučaju da iz bilo kog razloga ne želite da sami montirate sušilicu to mogu uraditi naši monteri. Ova usluga je dodatna i naplaćuje se po utvrđenoj tarifi u zavisnosti od visine plafona..

Informacije i porudžbine: 011 2471419; 060 1905100

Big image
Big image