PEPPERMINDS

Over Pepperminds

Pepperminds is het best converterende marketingbureau van Nederland. Per jaar werven wij bij elkaar 300.000 abonnementen, lidmaatschappen, donateurs, leads en verkooptransacties.

Daarnaast bereiken wij via onze werving- en promotieprojecten 10 miljoen consumenten per jaar.

Dit doen wij met mensen en voor mensen. Op evenementen, langs de deur, op straat, op de winkelvloer en beurzen. Maar ook via telemarketing, online en door middel van cross mediale wervingsconcepten. Altijd met een goed gesprek als uitgangspunt.

De afgelopen 13 jaren hebben wij met diverse opdrachtgevers samengewerkt. Variërend van omroepen, loterijen, financiële dienstverleners en charitatieve instellingen. Voor hen hebben wij verschillende creatieve concepten bedacht en uitgevoerd.SALES TRAINING

Monday, April 8th 2013 at 10am

2A Laan van Puntenburg

Utrecht, UT

Laan van Puntenburg 2a
3511 ER Utrecht

030-2337666


In samenwerking met HYPE organiseert Pepperminds voor de leerlingen van het Mbo Utrecht een sales training. Tijdens deze training zal goed worden uitgekeken naar getalenteerde studenten die na de training een uitdagende baan bij Pepperminds zal worden aangeboden!

Ook werken bij Pepperminds?

Van niets iets kunnen maken. Dat typeert onze mensen. Met een enorme dosis enthousiasme en overtuigingskracht streven naar de beste resultaten voor klanten en collega's. Een baan bij Pepperminds is pittig. Spannend. Dat doe je niet zomaar even. Dat weten we. Daarom zoeken wij studenten met lef en doorzettingsvermogen. Die uit hun eigen comfortzone durven te stappen. Studenten met ballen.


Heb jij ze? www.pepperminds.nl


Als je tenminste wil werken voor mooie merken als BNN, VARA, Stop Aids Now, KWF, NRC NEXT.


Pepperminds: De bijbaan van je leven!

Flume

Hermitude - HyperParadise (Flume Remix) by Flume