NE VIDIŠ DRVO OD ŠUME?

Ne vidiš drvo od šume?

Big image

NE VIDIŠ DRVO OD ŠUME?

U masi poslova koji se nude na internetu, ne vidiš koji je najbolji za tebe i koji je najisplativiji?!

Nudimo ti priliku da postneš naš saradnik i uveriš se da je ovo pravi posao i najsigurniji za rad od kuće.

Zato nemoj da propustiš ovu priliku i postaneš saradnik u oblasti internet marketinga za američku kompaniju SFI ( Strong Future International ).

U pitanju je affiliate marketing, tj. SFI kompanija nas obučava kako da reklamiramo i prodajemo njihove proizvode sa njihovog sajta za prodaju, da se igramo i reklamiramo njihove aukcije i širimo priču o njima, a samim tim i zaradimo. Kompanija koja je osnovana 1998. godine, u Nebraski, danas nudi 90.000 proizvoda i usluga i posluje u 190 zemalja u svetu. Zapošljava saradnike širom sveta i pruža im besplatnu on-line obuku i mogućnost učestvovanja u e-trgovini i e-marketingu. Registracija je besplatna i nema članarine. Dobijaju se svi alati, sva obuka, sve što je potrebno za uspešno poslovanje. Sami odredjujete svoje radno vreme i tempo rada.


Evo nekoliko načina da zaradite:


1. Možete besplatno otvoriti svoju radnju u njihovoj on-line prodavnici i prodavati svoje proizvode ili polovnu robu.


2. Možete reklamirati druge on-line prodavnice i odabrane proizvode, od svake prodaje dobija se provizija.


3. Možete reklamirati Aukcije gde se na primer mogu osvojiti Apple iPad Mini ili Samsung Chromebook i druge svetski poznate marke za iznos manji i 90% od maloprodajne cene

Na ovim aukcijama se može učestvovati i potpuno besplatno ako ste SFi saradnik, tako što ćete igrajući nagradne igrice osvajati besplatno kredite koji se koriste pri licitaciji umesto novca.


4. Možete učlaniti nove saradnike i osnovati sopstveni tim i tako zarađivati indirektno, dobijajući procenat od njihovih zarada. To je najisplativiiji i najdugoročniji vid zarade.


Pitate se kolika je zarada? Zarade zavisi od vas samih, od vašeg učinka i vremena provedenog u radu. Prvih par meseci vreme i trud ulažete u obuku, pa je i zarada simbolična. Nakon par meseci, zavisno koliko raditi, koliki vam je učinak i koliko širite tim saradnika, zarada raste i posao se samo širi.


PREPORUČUJE JE SE REGISTRACIJA SA GMAIL ADRESE, AKO JE NEMATE OTVORITE BESPLATNO KLIKOM NA SLEDEĆI LINK

REGISTRACIJA

REGISTRACIJA JE BEPLATNA, DOVOLJNO JE DA KLIKNETE NA DUGME

KONTAKT

NAKON REGISTRACIJE PROVERITE SVOJ MAIL I KONTAKTIRAJ ME NA MAIL

KONTAKT MAIL svetlanapetrovicsfi@gmail.com

Big image