Curs MCM Classes obertes

Un any més volem celebrar i agrair a tots la vostra confiança i participació!!

I ho fem convidant als mestres que heu participat en alguna de les formacions continuades a El Musical a compartir una o dues sessions de les quals tindran lloc durant el Campus d'estiu en Música, Creativitat i Moviment.


Ambdues sessions són gratuïtes pels antics alumnes de Formació Continuada o Postgrau d'El Musical ( Altres interessats han de pagar 20 Euros per cada sessió)


Per participar us heu d'inscriure indicant a quina o quines sessions voleu assistir i si sou exalumnes de l'escola o no. Les places són limitades segon ordre d'inscripció.

Big picture

DIMARTS 3 de JULIOL de 18h a 19h

"Presentació del projecte International Music Education per immigrants i residents a Hamburg"

En temps de migracions múltiples, molts músics i pedagogs de l'àrea de música que provenen de diferents països han d'adaptar-se a un nou entorn professional. Les titulacions dels seus països d'origen no sempre són vàlids als països on arriben. A l'inici tot el sistema educatiu local és desconegut. El projecte de la Universitat de Música i Teatre d'Hamburg busca capitalitzar les experiències d'aquests professionals en el camp de l'educació musical infantil en les llars d'infants de la ciutat. En aquesta breu presentació s'explicarà el seu funcionament i es donaran exemples pràctics.


A càrrec d'Alexander Riedmüller

Graduat en Rítmica (Música i moviment) per la Universitat de Viena. Professor i cofundador del grup RITMICA VIENA. És el director d'escena i entrenador musical rítmic del grup Bande Cuerpo i actor del duet Müller & Schöller - teatre infantil. Alexander ofereix seminaris de Rhythmics per a actors, estudiants i professors. Durant els últims anys, ha impartit diversos cursos i tallers a diversos països d'Europa, així com a Amèrica, Iran, Etiòpia, Djibouti i Rússia. www.ritmicaviena.com.ar

DIMECRES 4 DE JULIOL DE 18h A 19h

"Taller obert de cançons i percussió corporal"

En aquest taller experimentarem com transformar cançons en ritmes, ritmes en cançons, jugar musicalment cantant i tocant i ajuntar la veu amb la percussió corporal.


A càrrec d'Anita Gritsch

"Tot el que aprenem ho fem a través del nostre cos". Especialista en musica / body percussion. Actua en diferents ensembles de percussió i investiga balls de tot el món que posa en pràctica ella mateixa (Gumboots, Schuhplatteln, Tap). Membre de Rítmica de Viena (que promou l'educació rímica a Llatinoamèrica) i de Música i Moviment a Sao Pablo. Estudia pedagogia de la música i del moviment a Viena. Ha rebut classes de Bobby McFerrin, Keith Terry, Fernando Barba, Dudu Tucci, Adriano Adewale, Ari Colares.