Pokrenite vlastiti posao

Registracija besplatna!

Potrebni vrijedni i ozbiljni suradnici! +18

Nemate posao ili ga ne možete pronaći? Sjedite kući pretraživajući internet za poslom bez ikakvih rezultata? Ovdje možete pronaći SVOJ vlastiti posao u kojem ulažete samo svoj trud i vaše vrijeme! Ovo je posao koji će vam promijeniti život na bolje. Nudimo vam mnogo informacija, podršku i svu pomoć koja vam je potrebna! Vaše je samo da se registrirate i da krenete u izgradnji vlastitog posla!

Moje ime je Ivan i prije par mjeseci isto sam bio u situaciji kao i vi, bez posla, bez ikakvog primanja, sjedio kući pronalazeći na internetu više vrsta zarada. I onda, pronašao sam SFI, kompaniju za koju nikad u životu nisam čuo. Malo sam čitao po internetu o njoj i mnogo sam se iznenadio. SFI kompanije posluje već punih 18 godina bez ikakvih minusa i što je najvažnije, Vi ne radite za njih, Vi radite za sebe!!

KONTAKT

Ako trebate pomoć oko registracije i za sve potrebne informacije u ovome poslu koje želite saznati, molim da mi se javite na moj email ili moj facebook profil.

NAPOMENA :

Registrirajte se isključivo sa gmail profilom, ako ga nemate, napravite ga(5 minuta posla), i kada kliknete na BESPLATNA REGISTRACIJA, prazna polja za vaše podatke koje morate upisati, nalaze se na dnu stranice! Prikaz slike za upis podataka prikazan ispod teksta.
Big image

TRAŽI SE :

- punoljetne, ozbiljne i vrijedne osobe

- znanje Engleskog jezika ( u slučaju ako ne znate, nije potrebno jer stranice SFI-a možete prevesti na materinji jezik)

- kreativnost i vlastita motivacija

- osnovno znanje rada na kompjuteru

NUDIMO :

- besplatna registracija

- sve tražene informacije o poslu i svu moguću pomoć i podršku 0-24h/7dana

- na prvih zarađenih 20$ dobivate Payoneer MasterCard karticu od SFI kompanije

- redovna isplata svakog 10. u mjesecu

- uz sav vaš trud i rad, nudimo vam i odličnu zabavu uz ugodnu atmosferu svih članova

Ako ste zainteresirani za ovaj posao i ako vam se dopada što sve nudimo, slobodno se besplatno registrirajte, mi vas rado očekivamo i nećete se nikako razočarati. U ovom poslu nije dobio jedino onaj koji je odustao!!
Big image