AudioVideovraag

Hulp, Uitleg en Advies aan huis.

Wij bieden u eerlijk, objectief en betrouwbare hulp en advies voor al uw vragen en problemen.

Heeft u belang bij iemand die betrouwbaar is en u graag wilt helpen met uw vragen en problemen op het gebied van Electronica zoals TV, Telefoon, Tablet en Home Cinema systemen ? bel of mail ons en wij zullen u komen helpen en adviseren.


Advies, uitleg en installeren.

Advies...

Welke TV moet ik kopen en heb ik een Smart TV nodig en moet het een 3D televisie zijn, waarom een tablet als ik al een PC of laptop gebruik.

Hoe groot moet mijn nieuwe TV worden en moet ik er een home cinema systeem bijkopen. Hoe werkt een tablet en welk merk past het beste bij mij.

Ook als u advies nodig heeft over de diverse mogelijkheden die er tegenwoordig zijn om tv te kijken, via glasvezel de kabel of adsl.

KPN, Ziggo, tele2 en nog veel meer aanbieders, maar welke past het beste bij uw wensen, wij helpen u.


Dit zijn enkele vragen waar wij bij kunnen helpen en adviseren, objectief en onafhankelijk geven wij een oplossing die het beste bij U past.

Uitleg...

Wij komen graag bij uw thuis als u uitleg nodig heeft over hoe uw apparatuur werkt, of het nou een net aangekocht product is of als nooit helemaal heeft begrepen hoe uw apparaat werkt, wij komen het u in alle rust uitleggen en verlaten uw huis pas als u weet hoe het werkt. Of het nou de afstandbediening is waar u problemen mee heeft of uw tablet, wij helpen u ermee.


Installeren...

Heeft u een nieuw product gekocht, gekregen of op advies van ons aangeschaft, dan zijn wij natuurlijk ook degene die u kan helpen met het installeren van de apparatuur. En ook hier geld dat we pas weggaan als alles werkt en duidelijk is.


Wat doen we nog meer...

Weet u niet wat u moet kopen of waar, wij kunnen na onderling overleg over uw wensen ook als u persoonlijke assistent voor uw uitzoeken waar u de beste producten kan kopen voor de voordeligste prijs en met de beste service, en indien gewenst kunnen wij voor u de producten aanschaffen en zo gewenst installeren, zo hoeft u zelf niet de deur uit en zelf niet uit te zoeken naar welke dealer u moet gaan.

Contact:

Onze prijzen zijn afhankelijk van de door u gewenste service, wij rekenen slechts Euro 35,- incl. Btw voor de eerste 2 uur, of het nou om installatie, uitleg of advies gaat.


Wij werken alleen op afspraak tussen 19.00 - 23.00 uur en in het weekend.


Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar per mail.

Telefonisch bereikbaar in het weekend van 11.00 - 23.00 uur, en maandag t/m vrijdag tussen 20.00 - 23.00 uur.