PEL·LICULES DEL FUTUR

Pel·licules de ciència ficció del futur

DIVERGENT

La història segueix a Beatrice Prior, una noia de 16 anys, que viu en una societat que ha decidit agrupar les persones en cinc faccions que tracten d'eradicar els mals que els van portar a la guerra: que culpaven a l'agressivitat, van crear Cordialitat; els que culpaven a la ignorància, es van agrupar en Erudició; Veritat va sorgir d'aquells que estaven en contra de l'engany; contra l'egoisme es va fundar Abnegació, i contra la covardia, Gosadia. Als setze anys, els nois han de fer una prova que determinarà a quina de les cinc faccions pertanyen; Beatrice decideix abandonar la seva facció (Abnegació) doncs no sap si és prou altruista com per dedicar la seva vida als altres. La difícil elecció d'Beatrice marca l'inici de la història, ja que ara ella ha de fer front a les proves d'iniciació de la facció que ha triat, on farà aliats i poderosos enemics, tot i així, Beatrice ha de cuidar que ningú conegui que ella en realitat és una Divergent, és a dir, pertany a més de dues faccions i representa un perill per a la societat.
Divergente - Trailer final en español (2014) HD

JO, ROBOT

L'acció està ambientada en un futur relativament proper, l'any 2035, a la ciutat de Chicago, en el qual els robots formen part de la vida quotidiana a la terra i són la principal força laboral de l'espècie humana, treballant amb seguretat gràcies a les tres lleis de la robòtica. La companyia dedicada a la venda i disseny / construcció de Robots és URS per les seves sigles en anglès United States Robotics (Robòtica dels Estats Units) i tenen previst el llançament d'un nou model de robot: els Ns-5. No obstant això, el detectiu Spooner (Will Smith) és un home que odia els robots, ja que ell creu que no compleixen degudament amb el propòsit que ells han de realitzar.

AVATAR

Ambientada en l'any 2156 els esdeveniments que narra es desenvolupen en Pandora, una lluna del planeta Polifem habitada per una raça humanoide anomenada na'vi, amb la qual els humans es troben en conflicte pel fet que un dels seus clans està assentat al voltant d'un gegantí arbre que cobreix una immensa veta d'un mineral molt cotitzat i que suposaria la solució als problemes energètics de la Terra: el unobtainium. Jake Sully, un marine que va quedar paralític, és seleccionat per participar al programa Avatar, un projecte que transporta la ment dels científics a uns cossos artificials de na'vi perquè la comunicació amb els natius resulti així més senzilla. Durant aquesta recerca de confiança entre Jake i els na'vi, Jake ha de ser aprovat per la tribu i experimenta totes les relacions amb el bosc, la fauna i la flora que tenen els nadius, juntament amb els seus costums i la seva llengua. Malgrat la fi científic del projecte, el coronel Quaritch, qui dirigeix ​​la defensa de la base humana a Pandora, convenç a Jake perquè li proporcioni informació sobre els nadius en cas que fos necessari recórrer a la força perquè marxin. Al principi, Jake compleix professionalment la seva missió, però s'enamora d'una de les natives, Neytiri, i s'adona que aquests mai renunciaran a la seva terra, fent inevitable un conflicte armat ; ell haurà de decidir de quin costat està.