Alfredo Di Stefano

Jugador i Entrenador

Biografia

(Alfredo Di Stéfano Laulhé; Buenos Aires, 1926 - Madrid, 2014) va ser un jugador i entrenador de futbol d'origen argentí nacionalitzat espanyol. És considerat un dels més destacats jugadors argentins de tots els temps i una figura històrica del futbol per la seva velocitat i tècnica amb la pilota.


Carrera Professional

La Saeta Rubia, com se'l coneixia popularment, va defensar els equips sud-americans com el RIver Plate, el Club Atlético Huracán i el Millonarios de Bogotà i posteriorment a Europa el Real Madrid i l'Espanyol de Barcelona. Va actuar 29 vegades en la selecció argentina (incloent categories inferiors) i 31 amb l'espanyola. El 5 de novembre del 2000 fou designat “President d'Honor” del Real Madrid CF.


Di Stéfano tenia l'habilitat de jugar en qualsevol posició, en el futbol dels anys 50 una cosa difícil de trobar. Les actuacions de di Stefano amb el Millonarios, durant una gira de partits amistosos a Espanya l'any 1952, cridaren l'atenció tant del Futbol Club Barcelona com del Real Madrid.

Alfredo Di Stefano Entrenador

Després de retirar-se es va dedicar a la conducció tècnica, dirigint equips com l'Elx, Boca Juniors, Valencia, Real Madrid, Sporting de Lisboa, Rayo Vallecano, Castelló i River Plate.

En la seva carrera com tècnic va aconseguir un Campionat Nacional amb CA Boca Juniors, un Campionat Nacional amb River Plate, una Lliga Espanyola i una Recopa d'Europa amb el València i una Supercopa d'Espanya amb el Reial Madrid.

Las mejores jugadas y goles de Di Stéfano