KONKURS ZA PRIJEM NOVIH SARADNIKA

POŽURITE I PRIJAVITE SE

Pokreni se za posao,radi za sebe ne za druge!!!

Potrebni ozbiljni saradnici za rad od kuće u oblasti internet marketinga.

Ako imate internet,računar i osnovno znanje u radu sa računarima onda možete početi sa radom!

Engleski jezik vam nije obavezan jer je sav materijal preveden na naš jezik.

Danas je jako teško doći do posla i dok razmišljate kako će te i šta će te ,ja vam predlažem da počnete da radite za ovu firmu kao saradnik.Ja sam imala sreću da u moru poslova preko interneta naletim baš na oglas za SFI kompaniju.Ovde nema početnih ni obaveznih ulaganja.Ovde učite posao pa tek kada vidite da li vam se sviđa odlučujete da li će te ili ne uložiti ali nemorate.

Neko da mi je nekada rekao da se od kuće može raditi i zaraditi ja mu nebih verovala.Tolike godine sam se patila da nađem nešto slično ali sam pogrešno tražila.Išla sam na soluciju sklapanja igračaka,popunjavanja raznih anketa i slično i kada sam videla da od toga nema vajde odustala.

Slučajno sam naletela za oglas za posao za SFI kompaniju i registrovala se.Prijatelji su me plašili da će mi ukrasti indentitet,napasti,opljačkati ...blago rečeno bila sam isprepadana.Onda me sponzor dodao u grupu za pomoć i podršku gde sam videla da ima hiljade ljudi koji ovaj posao rade.I rešila sam da i ja probam.

Igrala sam igrice,pratila aukcije,učila posao i polako napredovala.

Videla sam da se izgradnjom tima dolazi do najveće zarade pa sam se fokusirala na to.Oglašavala sam se gde god sam mogla,po fb.grupama,sajtovima,forumima i polako počela i ja da gradim svoj tim.

Kako je moj tim rastao rasla je i moja zarada.

Osvojila sam nekoliko aukcija a najdraža je naravno osvojeni tablet po ceni od 6$ koji sa svojom mizernom platom nebih sebi mogla priuštiti,ne sebi jer meni ni ne treba već som sinu.

Sada se on priprema za more i iako mi je na početku govorio da se manem gluposti i rada preko interneta,sada pita koliko je njegovo od ove zarade.Sada i on kada ja radim pušta oglase i on šalje poruke dobrodošlice mojim novim članovima.

Radimo svi u porodici ko kada može i naravno uspeh mora doći.

Pokušajte jer možete samo zaraditi,naučiti dosta toga a i osvojiti nešto na aukcijama.

Svi mi izbegavamo mlm marketing i takve poslove jer nam to deluje kao prazna priča i nemoguća misija,ali verujte moguća je i te kako!!