Tsjechië week 2012

Sassenheim - Otrokovice

Introductie

Laten we onszelf even voorstellen, wij zijn 8 Sassenheimse jongeren. Elk jaar organiseren wij een uitwisselingsproject tussen het kleine dorpje Otrokovice (Tsjechië) en Sassenheim (Nederland). Het ene jaar reizen wij af naar Tsjechië, het andere jaar komen de Tsjechen naar ons.


Een week lang trekken we als één grote groep gezellige jongeren op en is elke dag gevuld met leuke activiteiten, denk aan varen, pretpark, zwemmen, strand, steden bezoeken etc.

Van 7 tot 14 augustus

Dit jaar komen de Tsjechen naar Sassenheim. Alle jongeren krijgen een leuke Tsjech in huis en samen zullen we de hele week optrekken.
De groep bestaat uit ongeveer 10 Nederlandse en 10 Tsjechische jongeren.

Mijn ervaring

Mijn naam is Menno en ik ben 20 jaar. Dit word mijn 6e jaar dat ik mee doe met dit uitwisselingsprogramma. Ik ervaar deze vakantie elk jaar weer als een geweldige week vol gelach, gezelligheid en ontdekking.


Het is leuk om samen met je Tsjech een band op te bouwen en ze elk jaar weer terug te zien. Ik verheug me ook komende zomervakantie weer op een leuke week. Ben jij er bij?!

Wil je graag mee doen of meer informatie?

Voor meer informatie neem contact op met mij (Menno) via 112menno@gmail.com of 0642376243 of met Frank via frankensteintje98@hotmail.com