Onderzoeksarts

in de cosmetische dermatologie

Laboratoria Utrecht

Locatie: Utrecht

Functietypes: Onderzoek, dermatologie, arts, ontwikkeling, innovatie,

Uren: 36 uren per week

Salaris: Maximaal €3786


Wij zoeken iemand die samen met ons de uitdaging wil aangaan zich te verdiepen in de wetenschappelijke literatuur over huidverzorging.


Functieomschrijving

Als onderzoeksarts verdiep jij je in de cosmetische dermatologie. Deze baan is breed en je wordt vrij gelaten in jou specialisatie zoals zonneschade, goede werkstoffen voor de huid etc.


Functie eisen

Wij zoeken een onderzoekarts in de cosmetische branche.

U moet affiniteit hebben met zowel fundamenteel als translationeel onderzoek. Ervaring met (een aantal van) de volgende technieken strekt tot de aanbeveling: celkweek technieken, eiwitanalyses (bijv. ELISA), histologische technieken, flowcytometrie. U werkt geconcentreerd, precies en zelfstandig, maar werkt ook goed samen met collega's en leidinggevenden. Wij zijn een enthousiast team en zoeken mensen die dit enthousiasme delen. Opleidingsniveau; Universitair afgestudeerd of gepromoveerd. Specialisatie; geneeskunde, dermatologie, medische biologie.


Arbeidsvoorwaarden

Salaris conform CAO van de Universitair Medische Centra. Het betreft een aanstelling voor maximaal 3 jaar met mogelijkheid tot aansluitende opleiding tot dermatoloog. Maximaal 36 uur per week.