tubulatura164

Tubulatura flexibila

Ventilatoare Industriale

Pentru spatiile comerciale, acelasi producator, Vortice, pune la dispozitie seria Vario, o gama de produse ce vine cu garantia Institutului Italian de Siguranta si cu certificare TUV. Sunt în principiu ventilatoare axiale murale ce pot fi instalate fie în fereastra sau în perete si pot fi folosite atât pentru extractie cât si pentru introducerea aerului în spatii ca magazine, restaurante sau birouri. Având forma aerodinamica a elicelor, seria Vario nu consuma multa energie, produsele având în acelasi timp un nivel redus de zgomot.

Gradul de protectie este calculat în felul urmator: dupa primele doua litere, prima cifra descrie protectia împotriva patrunderii corpurilor solide si variaza de la 1 (pentru corpuri solide mai mari de 50 mm) si pâna la 6 (protectia totala împotriva particulelor de praf), a doua cifra descrie protectia împotriva apei si poate fi de la 1 pâna la 8.

Ventilatie :O ultima clasa de produse este cea a dezumidificatoarelor. Aceste aparate sunt concepute special pentru a reduce umiditatea relativa prin ventilarea fortata a aerului si condensarea vaporilor într-un schimbator de caldura. Seria Deumido, de exemplu, ofera solutii pentru utilizare casnica sau comerciala. Produsele sunt destinate prevenirii aparitiei igrasiei sau mucegaiului în mediile cu umiditate ridicata. Aparatele sunt dotate cu displayuri digitale, trepte de viteza, senzori de nivel, filtre pentru praf si mirosuri.

Perdea De Aer

Alte avantaje ale acestei serii includ montarea si întretinerea facila precum si un nivel minim de zgomot în timpul functionarii. Un alt tip de ventilator folosit de data aceasta în birouri sau depozite este cel de tavan utilizat pentru destratificarea aerului. Sunt în general produse proiectate sa reziste în conditii dificile si sa ruleze silentios fiind usor de instalat si întretinut.

Conform gradului de protectie si a clasei de izolare, ventilatorul pentru tubulatura TD-800/200 din categoria celor axiale pentru mediile explozive este protejat împotriva corpurilor solide cu diametrul mai mare de 1mm si împotriva împrastierii de apa în toate directiile, fiind construit cu materiale electroizolante ce pot functiona pâna la 130º C. Temperatura mediului în care acest model de ventilator industrial poate functiona poate varia între -20ºC ?i pâna la 40º C. Carcasa este de asemenea tratata anticoroziv fiind construita din otel rezistent.

Dezumidificator Aer : Pentru mediul cu atmosfera potential exploziva se folosesc ventilatoare speciale, antiexplozive. Modelul TD-800/200 ATEX/Eex-e de exemplu este un ventilator industrial de tip axial utilizat pentru vehicularea aerului prin tubulatura în astfel de medii periculoase. Este recomandat sa fie folosit în locuri cu pierderi de presiune medii. Motorul asincron monofazat are un grad de protectie IP44 si este situat în clasa de izolare B.

Tubulatura Flexibila Destinate pentru acelasi mediu dar cu un debit mult mai mare este si modelul HPX-63-4T-2/Eex-e de la SODECA. Este un tip de ventilator industrial elicoidal pentru tubulatura. Conform normelor în vigoare, acest ventilator este protejat de o carcasa de otel si are o banda de aluminiu în zona elicei. Clasa de izolatie a acestui ventilator este F, însemnând ca este construit cu materiale electroizolante ce functioneaza pâna la 155º C. Întreg ansamblul este conceput astfel încât sa poata vehicula aerul la temperaturi de minim -20 ºC si maxim 120º C.

Ventilator Antiex Alte avantaje ale acestei serii includ montarea si întretinerea facila precum si un nivel minim de zgomot în timpul functionarii. Un alt tip de ventilator folosit de data aceasta în birouri sau depozite este cel de tavan utilizat pentru destratificarea aerului. Sunt în general produse proiectate sa reziste în conditii dificile si sa ruleze silentios fiind usor de instalat si întretinut.

More results:
Ventilator Axial Ventilator Axial Ventilatoare