Luis Suàrez

Futbolista ( F.C Barcelona )

Luis Alberto Suàrez Díaz (Salto , Uruguai, 24 de gener de 1987) és un futbolista professional uruguaià que juga com a davanter al F.C Barcelona de la Liga BBVA i amb la selecció de futbol de l'Uruguay. En tota la seva carrera professional (entre clubs i selecció) ha fet més de 260 gols en més de 450 partits, una mitjana aproximada de 0,58 gols per partit.

LOS MEJORES GOLES DE LUIS SUAREZ 2012/2013/2014

Nacional de Montevideo, su primer equipo

Luis Suàrez fou contractat per l'equip juvenil del Nacional de Montevideo el 1998, rebutjant ofertes d'altres equips que es van interessar en els seus serveis malgrat la seva curta edat. Va debutar al Nacional el 3 de maig de 2005, contra el Junior de Barranquilla per la Copa Libertadores de America. A partir d'allà, es va anar guanyant un lloc entre els titulars, i va marcar el seu primer gol oficial el 10 de setembre del 2005.

Selecció uruguaia

Suàrez va començar la seva participació amb la selecció nacional uruguaiana en el Mundial Sub20 de Canada en 2007. Prèviament, havia estat convocat per jugar el Sud-Americà de Paraguai, calificatori per a aquest esdeveniment, però no va ser cedit pel seu club de llavors, el Groningen
Homenaje a Luis Suarez - Nunca caminaras solo...