Verzoening op grote schaal

Bloedbroeders borrel

Hallo allemaal,

Afgelopen zondag was de laatste aflevering van Bloedbroeders, wat wij overigens erg jammer vinden samen met vele anderen. Vervolgens is er iets heel moois ontstaan! Hovik kwam met het briljante idee om een Bloedbroeders borrel te organiseren en ik help daar graag aan mee.


Het lijkt ons leuk om met z’n allen samen een dag door te brengen en vervolgens deze dag af te sluiten met een borrel. We willen jullie dan ook graag op zaterdag 6 juni 2015 uitnodigen!

Wij hebben gekozen voor de centraal liggende stad Utrecht. De dag begint om 14:00 en wij zullen ons verzamelen bij het Moreelsepark dicht bij het station Utrecht, ook kun je hier eventueel je auto kwijt in de Parkeergarage Moreelsepark, Spoorstraat 22.


Hovik en ik zullen voor deze dag een activiteit organiseren, zodat we elkaar kunnen leren kennen en het vooral leuk hebben samen. Deze activiteit duurt ongeveer tot 17:00, waarna we vervolgens met zijn allen gaan eten en borrelen!


Wil jij de verzoening tussen Armenen en Turken voortzetten en een gezellige dag tegemoet, meld je dan aan op deze Facebook- pagina! Het is voor ons handig om vóór 23 mei te weten hoeveel mensen er komen in verband met het reserveren van het restaurant. Sinan en Ara zullen er ook bij zijn!!!


Tot slot willen wij beiden benadrukken dat wij ons verantwoordelijk voelen voor een goed verloop van deze mooie dag. Het gaat ons er vooral om dat wij met z’n allen een gezellige dag met elkaar doorbrengen!


Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!


Groetjes,

Hovik en Senel

Verzoening op grote schaal

Saturday, June 6th, 2pm

Moreelsepark

Utrecht, UT