Curs intensiu d'estiu de Violí

Christian Torres i Heriberto Fonseca

A qui va adreçat: Estudiants de violí de Grau Professional

Dates: 3, 4 i 5 de Juliol de 2018

En que consisteix:

- Dos classes individual de 60 minuts amb el professor escollit

- Una masterclass col.lectiva amb els dos professors del curs

- Concert final

*les classes individuals seran els dies 3 i 4

*la masterclass i el concert seran el dia 5 per la tarda


Professors: Christian Torres/ Heriberto Fonseca Jr.


Descripció: Curs intensiu de violí, a càrrec d'Heriberto Fonseca Jr o Christian Torres, en el qual especialment es treballaran temes pedagògics com ara activar i millorar la capacitat d'escoltar, sentir i aplicar el coneixament per a desenvolupar la capacitat en l'aprenentatge: aprendre a aprendre.

El treball serà pràctic, tenint en compte les necessitats específiques de cada alumne, com ara la posició del cos i les mans, la constant "so-afinació-expressivitat", les tècniques de primera vista, el treball de la relació de la pulsació en la interpretació, fórmules d'estudi per tal de resoldre passatges tècnics-musicals amb rapidesa i efectivitat en un mínim de temps possible.


PREU: Curs intensiu => 135 Euros

Si vols fer més classes o no et van bé els dies del curs..

Si no pots assistir al curs o vols fer alguna classe més, pots inscriure't també la següent setmana indicant dies, professors i franja horària.


Heriberto Fonseca

- dilluns 9

- dimarts 10

- dijous12


Christian Torres

- dimecres 11


Preu classes individuals segona setmana:

=> 1 classe 38 Euros

=> 2 classes 72 Euros

=> 3 classes 105Euros

=> 4 classes 135Euros

*Totes les classes tenen una durada de 60 minuts

*Us confirmarem l'horari una vegada tancades les inscripcions


Lloc: El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www.elmusical.cat

Christian Torres

Estudis superiors a l'ESMUC amb els professors Agustín León Ara y Yuri Volguin. Màster en interpretació a la Hochschule für musik "Hanns Eisler" de Berlin amb Feng Ning. Membre fundador del Trio Pedrell, estudien junts un màster en l'especialització de música de cambra amb el professor Markus Becker a la Hochschule für Musik de Hannover. Guanyador de nombrosos premis a nivell nacional i internacional, ha actuat en sales a nivell mundial com el Carnegie Hall de Nova York, el Konzerthaus de Berlin o el "National center for the performing arts" de Beijing i com a solista a l'Auditori de Barcelona i el Palau de la música catalana. Actualment és professor del conservatori "El Musical" de Bellaterra i membre de l'Orquestra Simfònica Camera Musicae i Lleidart Ensemble amb els qui ha participat com a concertino.

Heriberto Fonseca Jr.

Graduat a la Royal Northern College of Music amb el professor Benedict Holland. Guanyador del concurs de violí “Cowan Prize” del RNCM. S’enfoca en la música de cambra de violí i piano i de quartet de corda la qual cosa el porten a tocar a les sales més importants d’Anglaterra com el Bridgwater Hall o el Wigmore Hall de Londres. Recentment finalitza un màster d’interpretació a l’ESMUC amb el professor Kai Gleusteen. Treballa al Conservatori El Musical de Bellaterra i a l’Escola de Música San Gregori. Es membre de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae i col·labora amb l’OBC i l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu.