Classes obertes MCM

Gràcies per la confiança!

A TOTS ELS QUE HEU PASSAT PER EL MUSICAL A FORMAR-VOS US VOLEM AGRAÏR LA CONFIANÇA I CONVIDAR-VOS A...

A compartir una o dues sessions de les quals tindran lloc durant el Campus d'estiu en Música, Creativitat i Moviment.


Ambdues sessions primeres són gratuïtes pels antics alumnes de Formació Continuada o Postgrau d'El Musical (La tercera sessió costa 15 Euros)


Per participar us heu d'inscriure indicant a quina o quines sessions voleu assistir i si sou exalumnes de l'escola o no. Les places són limitades segon ordre d'inscripció.

Big picture

DILLUNS 8 de JULIOL de 18h a 19h

"Música, creativitat i moviment: una forma densenyar i aprendre"

Es presentarà el treball a partir de la música, la creativitat i el moviment com a manera d’ensenyar i aprendre. Molt recomanable en cas que estigueu interessats a cursar el Postgrau en Música Creativitat i Moviment en un futur o si, simplement, voleu tenir una visió general d’aquesta metodologia


A càrrec d'Eugènia Arús

Co-directora i professora del Postgrau en MCM a El Musical Bellaterra. Diploma Superior en Rítmica Dalcroze (Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra). Professora de la UB

DIMARTS 9 DE JULIOL DE 18h A 19h

"Workshop: l'essència del blues"

És el projecte destacat del Postgrau en Música Creativitat i Moviment, un premi que s’atorga bianualment. En aquest cas, l’Héctor ens presentarà recursos per treballar de forma activa i creativa al voltant del blues, ja sigui utilitzant la veu o diferents instruments. Va adreçat tant a mestres que treballen amb alumnes d'educació primària (cicle superior), secundària com a mestres d’escoles de música.


A càrrec d'Héctor Serrano

Graduat en Música, Creativitat i Moviment

DIMECRES 10 DE JULIOL DE 18H A 19H

"Música i Moviment a la primera infància"

Sessió oberta molt recomanable si no coneixeu a Sandra Nash


sessió a càrrec de Sandra Nash

Directora de la formació Dalcroze a Austràlia


Diplomada Superior per l'Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra.

Delegada de la FIER.


Sandra Nash porta ensenyant música des de fa més de vint anys, incloent tres anys a la facultat de la Universitat de Laval, a la ciutat de Quebec. Ha estat directora de música a dues principals escoles de Sydney. Des de 1994 és la directora del curs de les escoles d'estiu Dalcroze celebrada a Sydney, Toowoomba Qld. i Adelaide. Actualment és presidenta de la Societat Dalcroze de NSW i juntament amb altres companys australians, imparteix cursos de formació en Rítmica i treballa fent difussió d'aquesta metodologia pel mon.


Sovint és convidada a impartir tallers per a professors de piano i cordes, professors i intèrprets de la primera infància. També ha impartit tallers als EUA, Taiwan i a l'Institut Jaques-Dalcroze (Ginebra) i ha estat membre del jurat dels exàmens de certificats Dalcroze, llicenciats i diplomes. Actualment és la coordinadora del Programa de Formació Júnior i professora a temps parcial en Educació Musical al Conservatori de Música de Sydney, a més de coordinar diferents projectes musicals educatius.