Oasis Centers

Innovation Hubs

Lidmaatschap

STEUN DE ONTWIKKELING VAN OASIS CENTERS EN WORD FULL MEMBER VAN REEFZ

Carmel College Salland werkt samen met projectbureau WildWorld B.V. en partnerorganisaties aan de realisatie van Oasis Center Salland: een showcase voor de regio waar duurzame innovaties op aansprekende wijze gekoppeld worden aan vernieuwende onderwijsprogramma's.

Bron van Inspiratie & Innovatie

Oasis Center Salland is een open centrum, gesitueerd op het terrein van onderwijsinstelling Carmel College Salland, dat voor alle belangstellenden toegankelijk is. Een lounge, een vergaderruimte, een seminarzaal en flexibele werkplekken bevorderen de ontmoeting tussen bezoekers en faciliteren 'Het Nieuwe Werken' en 'Het Nieuwe Leren'. Het hart van het centrum biedt toegang tot de Expo, waar een wisselende tentoonstelling van innovatieve modelopstellingen te bezichtigen is, gekoppeld aan digitale lesprogramma's op verschillende niveaus.


Toegang tot het centrum en gebruik van de faciliteiten is mogelijk op basis van een persoonlijk, gedifferentieerd lidmaatschap. Voor bedrijven zijn er diverse mogelijkheden om hun innovaties te etaleren en relaties te ontmoeten.

Hybride Leeromgevingen in het Beroepsonderwijs - Explanimation

50 Founding Partners

Wij zoeken 50 Founding Partners: vooruitstrevende partijen die concreet bij willen dragen aan de totstandkoming en inhoudelijke inrichting van het centrum en die hun naam voor een langere periode willen verbinden aan dit initiatief. Bedrijven en organisaties die hun innovatie(s) op unieke wijze willen etaleren, die zich als koploper op hun vakgebied en als ambassadeur voor de regio durven te profileren.


Is uw interesse gewekt ? Dan nodigen we u graag uit voor een nadere kennismaking en deelname in het Ontwikkelfonds.


Neemt u contact op met:


Bert Jan Korteschiel - Carmel College Salland

(0572-348500 | b.korteschiel@carmelcollegesalland.nl)


Marco Westerhof - WildWorld B.V.

(06-23769489 | marco.westerhof@wildworld.nl)


Is ons aanbod ook interessant voor uw relaties ? Verspreid deze flyer dan s.v.p. binnen uw netwerk en via uw social media -kanalen.

Lidmaatschap

STEUN DE ONTWIKKELING VAN OASIS CENTERS EN WORD FULL MEMBER VAN REEFZ

WildWorld B.V.

WildWorld B.V. is een innovatief cross-media projectbureau, gespecialiseerd in projectontwikkeling en mediacreatie rondom het themagebied wildlife, natuur & duurzaamheid. WildWorld B.V. opereert als dynamische netwerkorganisatie met een vaste kern van zelfstandige professionals. Afhankelijk van het type projecten en de benodigde expertise wordt aanvullende ondersteuning op projectbasis aangetrokken en ingezet. Deze manier van werken maakt het niet alleen mogelijk om op efficiƫnte en effectieve wijze de projectdoelstellingen te realiseren, maar zorgt er ook voor dat WildWorld B.V. als full-service bureau kan opereren.