CAZARE

Cazare pentru Tineri

Ce este Hostelul?

Hostelurile ofera cazare prietenoasa si ieftina calatorilor. Toate hostelurile sunt diferite si unice in felul lor. Insa elementul comun este interactiunea dintre oaspeti. Unul dintre hostelurile din America isi mentioneaza misiunea unei astfel de modalitati de cazare, dupa cum urmeaza "sa ii ajutam pe toti, in special pe tineri sa capete o mai buna intelegere asupra lumii si a oamenilor prin intermediul experientei hostelului". Pe www.PoianaBrasovCazare.ro veti gasi o multime de oferte de cazare deosebit de avantajoase.


Hostelurile ofera cazare in camere de tip dormitor cu zone separate pentru femei si barbati, iar unele hosteluri ofera chiar si camere private. Toate hostelurile ofera o patura si o perna. Cearsafurile sunt de multe ori incluse in pret sau disponibile pentru a fi inchiriate.


Majoritatea hostelurilor pun la dispozitia oaspetilor bucatarii utilate complet pentru cei care doresc sa se gospodareasca singuri, cat si cantina sau loc pentru luat masa, spatiu de depozitare securizat si camere comune pentru relaxare si socializare cu alti calatori. Unele hosteluri au serviciu de spalatorie, biblioteci si portar. Sunt cateva care au chiar si cada cu hidromasaj, piscina, gratar si oceanul chiar in fata usii. Majoritatea hostelurilor urbane au posibilitatea de acces 24 de ore din 24 si sunt accesibile si pentru persoanele cu dizabilitati.


Big image