geluri uv

Unde gasesc lampa uv gel de unghii?

Insa atunci cand cand vrei sa folosesti aceasta lampa in calitate de profesionist trebuie neaparat sa detii o lampa uv cu extrafuntii care are mai multe tuburi uv ce da un randament mult mai mare, si face ca timpul de intarire al gelului sa fie mult mai scurt. Aceste lampi UV fac ca gelurile aplicate sa se intareasca pe unghiile naturale, facandu-le foarte rezistente, cu o stralucire proprie si cu calitatea de a nu se zgaria.Atunci cand folositi acest gel pentru unghii trebuie sa avetii in vedere si intretinerea lor. Perioada de intretinere a acestora difera in functie de persoana pentru si de viteza de crestere a unghiilor. Insa si calitatea acestui Gel unghii influenteaza foarte mult durata cand o sa se faca intretinerea acestora.

Caut un Set Gel uv pentru unghii

Aplicarea unghilor false cu gel nu este o noutate pentru nimeni. Ce poate fi o noutate este ca aplicarea lor pe o perioada lunga de timp, in afara de faptul ca poate duce la dependenta, dauneaza unghilor naturale.Urmatorul pas pe care trebuie sa il urmam este aplicarea unui ulei pentru cuticule, un intaritor de unghii tratament. Acest tratament pentru unghii poate fi cumparat din orice hypermarket sau magazine specializate pentru cosmetice sau din farmacii. Trebuie sa aplicam acest tratament o perioada indelungata de timp (cam 1, 2 luni). Totusi peste acest tratament putem aplica oja colorata fara nici o problema. Cu multa rabdare, unghile vor redeveni cele dinaintea aplicarii unghilor false cu gel.

La noi in Romania cele mai multe dintre manichiuriste prefera metoda aplicari acestul Gel uv unghii pentru ca se aplica mult mai usor decat acrylul. Tehnicieni profesionisti de la noi dar si din strainatate recomanda acrilul pentru ca ofera mai multe posibilitati de lucru. Ei spun ca acrilul pot face unghiile sa prinda o forma mult mai perfecta si mai naturala.Deci fiecare dintre aceste doua au avantajele si dezavatajele lor, insa in marea majoritate a cazurilor in urma aplicari lor pe unghii puteti impresiona prin frumusetea si eleganta pe care o ofera. Aceste geluri pentru unghii false sunt disponibile in foarte multe gramaje si culori, si reprezinta o solutie perfecta pentru unghiile dumneavoastra, pentru ca va pastra frumusetea, elasticitatea si rezistenta unghiilor.

Geluri uv profesionale pentru ca tu sa fii sclipitoare

Acest gel pentru unghii a inceput sa fie din ce in ce mai folosit de doamne si doamnisoare, datorita avantajului ca nu trebuie sa mergi in fiecare saptamana la manichiura, deoarece acest gel de unghii rezista foarte mult si este cea mai buna alternativa. Atunci cand doresti o manichiura impecabila dar si de durata, insa ai unghii fragile, ce se rup foarte repede, este ideal sa incerci acest gel si ca ai informatii despre Gel unghii pret. Acest gel de unghii are rolul de a creea o unghie artificiala care se aseamana perfect cu cu o unghie natural. Acestea seamana cu unghiile din acril, amandoua fiind realizate din polimer pudra si manomer. Acest gel se aplica prin doua tehnici: cu lumina UV, sau cu un activator de gel. Prima tehnica adica cea cu lumina UV presupune intarirea gelului prin asezarea unghiei sub un aparat cu lumina UV si trebuie tinuta acolo aproximativ 2 minute. Iar cea de a doua tehnica presupune aplicarea unui activator de gel unghi special, fie prin spray-ere, ori cu o pensula.

Ce inseamna si pentru ce este utila o Lampa unghii gel?

Daca aveti unghii false cu gel sau aveti de gand sa va puneti, trebuie sa aveti in vedere ca aceste unghii necesita dupa un timp intretinere cu gel. Perioada optima pentru a merge la intretinere difera de la o persoana la alta, in functie de viteza de crestere a unghiei. Exista si alti termeni care se folosesc pentru intretinere cu gel, ca de exemplu refill sau umplere. Aplicarea agentului de aderenta si polimerizarea lui la UV in functie de indicatiile producatorului Aplicarea gelului pe toata lungimea unghiei, intr-un strat daca se foloseste un gel vascos si in doua straturi daca se foloseste un gel mai fluid

Imi pot aplica un Gel unghii false?

Unul dintre aspectele importantante ale intretinerii il reprezinta pilirea unghiilor pe dedesupt, care se face atat din considerente igienice (unghiile naturale se murdaresc si sunt un mediu propice pentru bacterii) cat si din considerent estetic (lasate sa creasca in mod natural, unghiile se vor curba spre varf, care de la intretinere la intretinere se va ingrosa, iar in zona de stress a unghiei stratul de gel va fi mai subtire). Este frustrant pentru mine sa observ ca de regula in saloane se dedica un timp mai scurt intretinerii decat montarii unghiilor cu gel. In concluzie, avand in vedere ca unghiile cu gel se monteaza o data si se face intretinere cu gel de mult mai multe ori, ar trebui sa acorde mai multa importanta acestui proces.

Cu ajutorul acestui kit unghii gel iti poti personaliza unghiile chiar de la tine de acasa, si reprezinta cea mai buna optiune atunci cand unghiile naturale nu sunt rezistente. Deci folositi cu incredere aceste geluri UV pentru ca o sa va ajute sa avetii intodeauna unghii impecabile si de invidiat datorita frumusetii si stralucirii pe care o ofera.Prima etapa care se face este aplicarea gelului UV pe unghia naturala, dupa care se trateaza cu lampa uv. In marea majoritatea a cazurilor o foarte mare importanta o au produse ce se folosesc la unghiile false, deoarece acestea trebuie sa fie de calitate superioara si profesionale.Atunci cand alegeti ustensilele si materialele ce se folosesc la aplicarea unghiilor false, aceasta Lampa uv gel este una dintre cele mai importante. Daca doriti sa folositi aceasta lampa uv acasa, este suficienta o lampa cu unul sau doua tuburi, care are insa doar functiiile de baza.

In aceeasi perioada indienii se foloseau de henna. Ei, isi vopseau unghiile in preajma diferitelor ceremonii sau festivaluri. Acest produs a ajuns si la egipteni. Decorarea unghiilor se facea dupa rangul pe care il aveau. Cei cu rang inalt aveau unghiile rosii-portocalii, cei cu un rang scazut isi vopseau unghiile albe. Henna este folosita si azi ca material compozit pentru crearea diferitelor produse cosmetice ca: cerneala pentru tatuaje, vopseaua de par, lacul de unghii.Se mai stie ca incasii, in urma cu 4000 de ani, isi desenau pe unghii diversi zei sau soarele folosind diverse amestecuri, nu pentru a impresiona pe cineva, ci pentru a simboliza ceva. Daca vrei o manichiura impecabila si de durata, dar ai unghii fragile, predispuse la rupere sau plesnire, o idee buna ar fi sa incerci unghiile cu gel. Iata ce ar trebui sa stii inainte sa faci o vizita la un salon de manichiura.

Tag: Lampa uv Gel unghii Gel uv unghii Gel unghii pret