Música per Créixer - Eulàlia Abad -

Per a educadors de nens de 0-5 anys

4-5-6-7 JULIOL 2016

El Mètode Música per Créixer, creat per Eulàlia Abad, és fruit de la seva llarga experiència com a mestra especialista de música de 0 a 5 anys. El mètode s'estructura a través de 14 Unitats dividides en dos nivells.


Adreçat a: A tots aquells professionals vinculats al món de l'educació e interessats en assolir una metodologia pràctica i tenir materials i recursos de música per aplicar a l'aula amb nens i nenes de 0 a 5 anys.

Professorat d'educació infantil, primària, mestres especialistes de música de 0-5 anys, pedagogs, estudiants de música, estudiants de pedagogia musical, mestres d'alumnes de 0-3 anys de llars d'infants, guarderies, escoles d'infantil, professors de música d'escoles de música o professorat d'ensenyaments de règim especial.


Metodologia: El curs tindrà una gran part d'aplicació pràctica i una part teòrica (bases). A través de 14 Unitats treballarem una programació concreta aplicable a l'aula amb els exercicis corresponents. Cada unitat es desenvolupa al voltant d'un instrument. S'estructura en 3 Nivells: 1A, 1B i 2.


Objectius generals:

-Sensibilitzar els nens a través de la música aplicant el mètode "Música per créixer"

-Donar eines i recursos musicals i pedagògics específics als formadors de 0-5 anys per millorar la pràctica docent.

-Presentar nous materials que els permeti d'ampliar la seva programació diària a l'aula.


Material: Lliurament de: material didàctica escrit, programació amb els objectius musicals i generals, articles de diversos pedagogs, bibliografia, exercicis de les unitats, mp3 de les unitats.


Impartit per Eulàlia Abad: Cantant i pedagoga. Especialista en infants de 0 a 3 anys, ha creat una metodologia pròpia: "Música per créixer". Té una llarga trajectòria com a mestre de música en l’educació infantil i les primeres etapes a l'escola de música. Fa més de quinze anys que imparteix seminaris i cursos de formació continuada per a mestres interessats en la pedagogia musical per als més petits.

Actualment imparteix tallers i xarrades en diversos centres de Catalunya a educadors/es, monitors, pares i totes les persones interessades en iniciar la música als més petits també fa alguns tallers i xarrades a Educadores infantils i de Magisteri a la Universitat de Barcelona departament dirigit pel Doctor Josep Gustems. Treballa permanentment en l’elaboració de material musical didàctic. Col·labora amb els cursos de formació continuada de “El Musical” des del 2002, iniciant un nou camí amb seminaris i tallers de música i valors. També pots consultar www.eulabad.net


Preu: Cada Nivell costa 198 Euros.

*Reconegut pel Departament d'Ensenyament per a Docents.

*Curs bonificable per empreses.


Lloc: El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www,elmusical.cat

NIVELL 1A: 4-5-6-7 de JULIOL de 2016 de 9:30 a 14:00h

Unitats 1,2,3


A)Objectius

B)Apartats del mètode i Nivells

C)Edats a qui van dirigits els Nivells 1 i 2


Continguts:

1.Aprendre a escoltar—la importància de l’audició.(arpa,guitarra,piano)

2.El cant i l’afectivitat

3.Els sons de la natura (sols o amb cançons, contes)

4.Els instruments de percussió (audició i ritme)

5.La imaginació i el moviment natural i guiat

6.Què és la relaxació i la seva importància (titelles i campanes)

7.Organitzar una classe de música


PREU: 198 Euros