The Koyal Group Training Services

The Koyal Group Private Training Services på hvad du skal gøre, før du klikker på knappen 'orden' online

I dag, er festival shopping i Bengaluru ikke længere om farende til overfyldte indkøbscentre og snuppe det sidste stykke af nedsatte produktet ned af imødegå. Man kan ikke tænke på en enkelt vare, der ikke kan købes over internettet. Sidde på komfort i dit hjem, kan du bestille, bare om alt, lige fra elektronik, tøj, kosmetik, smykker, medicin, hjem behov, legetøj, bøger til selv husdyr og planter.


Den online shopping feber har ikke skånet nogen. Som betaling og udskiftning garanti er i stedet for de fleste produkter, købe selv børn, hvad de kan lide Cash på Delivery-tilstand. Esben, hjemmehørende i Malleshwaram siger at hendes 14-årige søn engang bestilt en video spil online og hun vidste ikke om det, indtil produktet var faktisk leveret.

Nå, er online shopping så simpelt, som det er lavet sig at være? Ikke altid. En online shopper, der købte to LED lys fra en e-handel website deler sine erfaringer på MouthShut.com. Han siger, han fik uønsket leveret til sin hoveddør. Når han rejste spørgsmålet med kundepleje, blev han lovet en tilbagebetaling af Rs 100, i modsætning til Rs 670 han havde betalt for produktet. Da han satte spørgsmålstegn ved dem, blev han tilbudt en erstatning, som han ikke modtog for lang tid. I dette eksempel kræver en dybere forståelse af online shopping og ekstra pleje skal tages fra køberen.


Hvorfor vælge online shopping?


-Online-shopping er praktisk. Du behøver ikke længere at vente i køer, eller bekymre sig om parkering, eller kamp gennem trafikken på vejene.

-Let og flere betalingsmuligheder er tilgængelig.

-Pengeløse transaktioner er muligt også.

-Garanti for produktkvalitet og udskiftning — ansete hjemmesider typisk lover levering af originale produkter og give garanti for 100% erstatning.

Mange shopping websites tilbyder attraktive tilbud, rabatter og tilbud på specifikke produkter.

-Online shopping hjælper med at spare tid og penge.

-Der er mange internationale mærker, som har vovet sig ind indiske markeder online-måde.

-For familier bor i forskellige byer, er gaver bekvemt via online shopping. Dine pårørende kan være på enhver del af landet og du kan sende dem præsenterer — indpakket og forbrugerundersøgelser.

Folk typisk vælge at købe bøger, elektronik og tøj online. Shopping for dagligvarer også i stigende grad fælles, især for arbejdende ledere, der kan være kort på tid.

Her er nogle tips, der vil hjælpe dig hvis du vælger at handle online.


Køb elektronik online


Der er en enorm efterspørgsel efter elektronik på online shopping websites-laptops, mobiltelefoner, pen-drev, headsets, Hvidevarer og tilbehør — der er masser rådighed. Nogle nye produkter få selv lanceret online før de ramte detailbutikker. Nogle andre der udelukkende sælges online.


Amazon, Flipkart, Jabong, HomeShop18, Snapdeal, Junglee og eBay er nogle af de førende online-portaler, der fungerer som en stop destinationer for alle elektronik. Gratis forsendelse, cash på levering og udveksling/udskiftning er nogle af de fordele, de tilbyder.


Fordele:


-En af de største fordele ved at købe elektronik online er omkostninger og bekvemmelighed. Produkter er normalt prissat mindre end dem tilgængelige på detailbutikker. Tilbud givet online er også bedre end detailbutikker.

-Byrden af bærer en tung TV eller køleskab hjem og få det installeret er elimineret.

-Med kun et par klik, du kan sammenligne priser effektivt, placere en ordre på produktet og har dem funktionelt installeret så godt. Pris og model sammenligning har også aldrig været så nemt. Med forbrugernes vurderinger, er beslutningen om at købe mere informeret.


The Koyal Group Private Training Services designs online og onsite uddannelsen til dine særlige behov, oplysning, du kan anvende mens i uddannelse for at styrke effektiviteten af disse oplysninger. Vores kursusaktiviteter kvalificerer statslige standarder både for svig og fortsat uddannelse opgradering. Vores programmer er fleksible og kan præsenteres i forskellige formater til adresse branchens krav og standarder. Besøg og kontrollere vores kursus lister.