posao koji volim

za sve ljude koji zele da rade

O SFI KOMPANIJI

SFI je internet kompanija koja se bavi prodajom proizvoda izuzetno velikog i različitog spektra. U svojoj ponudi ima preko 73.000 proizvoda. Na internetu se nalazi već punih 13 godina. Zanimljiv podatak je da je kompanija svoj internet posao počela sa samo jednim proizvodom. Za vreme provedeno u internet poslu kompanija iz godine u godinu beleži konstantan porast kako na finansijskom tako i na polju broja proizvoda i članova.Ono što izdvaja SFI od sličnih Affiliate marketing programa je činjennica da SFI pruža kompletnu obuku svojih članova. Tako da i početnici u affiliate marketingu mogu za kratko vreme da steknu sve neophodne veštine i znanja kako bi mogli da ostvare svoju zaradu.

Jednostavna i učinkovita formula OBUKA+PRAKSA=ZARADA

SFI je osmišljen kako bi svako ko ima računar i internet vezu, mogao da se pridruži kompaniji postane affiliate (partner) i ostvari svoju zaradu.


  1. Jedini uslov koji morate ispunjavati je vaša starosna dob tj. morate biti punoletni kako bi se pridružili SFI kompaniji. Svaka punoletna osoba iz bilo koje zemlje može postati punopravni član (affiliate) jednostavnim i BESPLATNIM popunjavanjem SFI pristupnice http://goo.gl/LlSmOv NE POSTOJE naknadni troškovi, članarine, obavezne kupovine i sl. http://goo.gl/LlSmOv

KADA SE REGISTRUJETE, DODAJTE ME ZA PRIJATELJA NA ACEBOOOKU, DA BIH VAM POMOGLA I UVELA VAS U POSAO