DESCOBRINT LA MÚSICA

Seminari "Música per Crèixer" per a nadons (0-2 anys)

IMPARTIT PER EULÀLIA ABAD

Adreçat a: tots els educadors que vulguin iniciar el camí de la música amb els nens i nenes de 0 a 2 anys. Professorat d'educació infantil, primària, mestres especialistes de música de 0-5 anys, pedagogs, estudiants de música, estudiants de pedagogia musical, mestres d'alumnes de 0-3 anys de llars d'infants, guarderies, escoles d'infantil, professors de música d'escoles de música o professorat d'ensenyaments de règim especial.


Descripció: Cançons, exercicis específics per aquestes edats d'audició, de ritme, moviment i relaxació divertits i tendres, noves experiències per despertar la pau i l'alegria.


BASAT EN LA METODOLOGIA DE MÚSICA PER CRÉIXER-- El Mètode Música per Créixer, creat per Eulàlia Abad, és fruit de la seva llarga experiència com a mestra especialista de música de 0 a 5 anys. El mètode s'estructura a través de 14 Unitats dividides en dos nivells.


Material: material didàctic escrit dels exercicis i mp3 de les unitats (s'enviarà en format digital).


Dia: dissabte 4 de maig de 2019

Horari: de 10:00 a 13:00 (3 hores)

Preu: 32 Euros


*Curs bonificable per empreses.


Lloc: El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www.elmusical.cat

EULÀLIA ABAD

Cantant i pedagoga musical, treballa a diferents escoles d’educació infantil i escoles de música de Barcelona des de fa molts anys. Especialista en infants de 0 a 3 anys, ha creat una metodologia pròpia: "Música per créixer". Actualment imparteix tallers i xarrades en diversos centres de Catalunya a educadors/es, monitors, pares i totes les persones interessades en iniciar la música als més petits també fa alguns tallers i xarrades a Educadores infantils i de Magisteri a la Universitat de Barcelona departament dirigit pel Doctor Josep Gustems. Treballa permanentment en l’elaboració de material musical didàctic. Col·labora amb els cursos de formació continuada de “El Musical” des del 2002, iniciant un nou camí amb seminaris i tallers de música i valors. Col·labora amb l’ Universitat de Girona en el Postgrau de Musicoteràpia.També pots consultar www.eulabad.net


Lloc: El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www.elmusical.cat

Big picture