Norvell and Associates Review

Norvell and Associates Review: Det du ser på menyen er hva du får (del 2)

Mange flere produsenter tjene til å støtte opp Norvell Electronics evne til å gi utmerket service makt behovene til bedrifter og industri sektorer. Her er resten av pålitelige produkter kildene:


Det er gjenkjennelig navn og logo Ericsson. Ericsson effektmoduler designer, produserer og markedsfører DC/DC kvalitetsprodukter med bestemte programmer i kommunikasjonsindustrien, inkludert avansert bruk i base-radiostasjoner og brytere/rutere. Disse produktene er likeledes anvendelig i andre formål. Med den høye graden av teknologistandarder, holdbarhet og pålitelighet av Ericsson strømmodulen produkter, er brukere sikret gode løsninger for slike avgjørende programmer i medisinsk, avionikk, databehandling, militære, plass og industrielle sektorer. Bare ett av sterke partnerskap som Norvell har pådratt år i vellykkede kjøre i elektronikkbransjen.


Excelsys leverer fleksibel AC/DC makt løsninger fra 100 watt til 1200 watt. Enten fra 1.45 volt til 58 volt, 1 utgang til 12 utganger, kan Excelsys gi riktig løsning. Excelsys Technologies Ltd er en moderne og nyskapende verdensklasse power supply fast gir kvalitet til OEM utstyrsprodusenter globalt. Dette Excelsys har oppnådd gjennom sammenslåing den nyeste teknologien, management strategier og standarder for omfattende kundeservice med to tiår tradisjon for pålitelig og kreative pulsvedlike strømforsyning design, produksjon og salg. Antall Excelsys som en annen verdifull kort opp ermet Norvell elektronikk.


N2Power, etablert i 1998, utvikler og produserer små, effektive åpen-ramme veksling strømforsyninger basert på nyskapende, patentert teknologi. Programmer N2Power's produkter er godt konstruert å tilfredsstille ønsket mål kostnader, plass, emballasje, strømforbruket og varmespredningen. Sin one-of-a-kind og miljøvennlig AC / DC makt levere design minimere energiforbruket, produserer mindre avfall-varme og trenger minimalt tvungen luft kjøling, derfor redusere AC laster og forbedre effektivitet og driftssikkerhet. Norvell utnytter den unike anvendelsen av N2Power produkter.


Bruke banebrytende teknologi, gir NetPower førsteklasses, høy ytelse DC-DC konverteringsprogrammer, som er patentert design levere utmerket Styrings og produsere høyere ytelse og lenger pålitelighet. Konverteringsprogrammene går fra 2,5 v. dette til 75V inngang, ideell for industri, medisinsk, militære og kommunikasjon programmer. Norvell gjenkjenner Netpowers forpliktelse å produserer kvalitet og enestående prisnivå og teknisk kundestøtte i bransjen.


PHIHONG, en annen Norvell produkt kilde, sentre sin virksomhet på ledende i kortet kraftmarkedet og fortsetter å utvide sin veksling strømforsyning markedet ved å tilby 1U makt løsninger i telekommunikasjon, data-kommunikasjon, industri og personlige elektroniske markeder. Sitt brede utvalg av pris konkurransedyktig, svært pålitelig strøm og tilbehør løsninger har oppfylt mange av Norvells kunder i år.


Norvell ikke konsentrere seg om én leverandør av visse produkter. Det har også gnisten makt Inc. (SPI), etablert i 1993, og en av de største bytte strømforsyning produsentene over hele verden. SPI benytter avansert R&D gjennom partnerskap med bransjeledere som Intellektet og AMD å opprettholde sin posisjon som en ledende produsent. Deres produkter er kostnadseffektive og har utmerket ytelse. Fokusere på standard og egendefinerte (ODM/OEM) produkter, har SPI bygget et sterkt rykte for å gi effektive løsninger i PC, industrielle PC, telekommunikasjon og forbrukeren elektronikk industri.


Når det gjelder fans, vifter og kjølere, ser Norvell på Sunon med sine omfattende høy ytelse produkter. Sunons tallrike produkter inkluderer disse kvalitet aksial fans og blåsere: børsteløs DC-fans, mikro DC blåsere, CPU kjølere, grafikkort kjølere og AC fans. Sunon produserer noen av de bransjer minste, thinnest og mest strømeffektive fans og blåsere, alt fra 0.315 tommer (8mm) til 10 inches (250mm), bare blant sine mer enn 700 forskjellige modeller tilgjengelig for kunder.


TDK-Lambda Americas Inc. er en ledende produsent av standard bytte og lineær elektronisk strømforsyninger på de ISO-9001-sertifiserte anleggene i Asia, Europa og Nord-Amerika. Etablert i 1948, har Lambda utviklet seg jevnt og raskt ved å vedlikeholde robuste omdømme for etter høye standarder for kvalitet og pålitelig produkter. TDK-Lambda R&D, tekniske og markedsføring grupper sikre kundenes Fortune 500 konsekvent pålitelig og varig produkter overalt i verden. Norvell gjenkjenner sikkert TDK-Lambda evne som en sterk partner i elektronikk.


Norvell gir modulære makt komponenter og fullstendig makt systemer gjennom en annen produsent-kilde, Vicor Corporation. Disse produktene er benyttet i kommunikasjon, databehandling, industrielle kontroller, testutstyr, medisinsk og forsvarer elektroniske markeder. Vicor bruker nyskapende ingeniører å utnytte kombinert fordelene av komponentene å produsere kompakt, svært funksjonell og økonomisk produkter med strømlinjeformet utbygging sykluser som rask salgbarhet.


Leter du etter nok strøm i hendene fra Norvell? Du kan stole på Norvell å levere gjennom sin partner produsent, Vox makt, som gir 600 watt i håndflaten av hånden. Besitter de høyeste makten tettheter tilgjengelig i markedet, Vox Power design og leverer avanserte bytte modus strømforsyninger, fokuserer på ledende og miniatyr, høyeffektiv AC/DC transformatorene. Den modulære og brukerkonfigurerbare arkitekturen gjør skreddersydd makt løsninger utformes raskt. Dette produktet har etablert et nytt nivå i AC/DC makt konvertering med sin massive 600 watts makt i en 5 "x 3" x 1U-kabinett. En høy-fem for Norvell!


Kan ikke hjelpe fra blir overrasket gigantiske trinnene tatt i elektronikkbransjen. Bruker vi alle telefoner og ulike gadgets daglig; men det er fortsatt så mye der ute at vi ikke er klar over i muligheten av å levere nødvendig verktøy, gadgets og bekvemmeligheter for moderne liv. Norvell er i en unik posisjon til å forberede oss alle for en fantastisk fremtid grunnlagt på effektiv og svært sofistikert bruk av moderne teknologi som kjører på allestedsnærværende elektrisk kraft.