BP Holdings Tax Management

Balley Price Holdings

Spotting skattebedrägeri

5 tips för Spotting skattebedrägeri


De säger att endast två saker är vissa i livet: döden och skatter. IRS fångar upp med alla så småningom. En av anledningarna till att de har möjlighet att göra detta är genom medborgare som du som ringer IRS whistleblower line rapport bedrägerier. Din vakande ögon hjälpa verkställa skattelagstiftningen, som betalar för värdefulla sociala tjänster och defense fund.


Överdrivet stort välgörenhet avdrag


Donation centra som Goodwill ger ofta dem som donerar ett tomt formulär och be dem att fylla i det själva för skatteändamål. Detta kan vara en dålig idé. Det lockar folk att skriva ner uppblåsta värdet av de varor de har bara gett. Andra in natura donationer kan vara uppblåsta, liksom. En restaurang som tillgodoser en 501 (c) 3 välgörenhetsgala kan överdriva kostnaderna för mat och tjänster, till exempel för att få en paus på sina skatter.


Misstänkt stora religiösa avdrag


På samma sätt kan någon överdriva sin tionde schema eller andra religiösa avdrag för att vinna mark på sin självdeklaration. Ibland kommer att den person som förbereder självdeklarationen lura dig att tänka kan du dra nytta av religiösa eller kulturella avdrag som inte ens i skattelagstiftningen. Ett vanligt exempel på detta är African American slaveri skadestånd, som inte är avdragsgilla skattebefrielse. Uppmärksamma på vad din revisor säger du, och aldrig vara rädd för att ringa IRS direkt och bekräfta vad du har hört. IRS whistleblower linjen finns för att fånga bedrägliga skatt utgivare.


Absurt låga priser på bensin


Gas bedrägeri är vanligare än du tror. Om din gas station säljer gas till ett mycket lägre pris än andra, är det möjligt att de har möjlighet att göra detta genom skatteflykt. Titta på för bränsle leveranser på udda tider. Lastbilar som levererar bränsle med out-of-state registreringsskyltar kan också delta i ett system för skatteundandragande. Gas bedrägeri är orättvist mot andra mamma och pop stationer som följer reglerna.


Cigarettpaket utan en varning


Eftersom kostnaden för cigaretter har skjutit i höjden, har cigarett skatteflykt blivit vanligare. Cigarettpaket utan en kirurg general's varning är ett vanligt tips som de har köpts utan att betala skatt på dem. Cigaretter köpte lagligt i andra stater kommer att ha en stämpel om förpackning, märkning att skatt har betalats på dem. Även om etiketten visar att cigaretter är för användning utanför USA, mest troligt, har skatter inte betalats på dem.


Tom eller underutnyttjade skyltfönster


En företagare som tydligt inte använder sina kontorslokaler kan kringgå skatt. En underutnyttjad skyltfönster, en som saknar ordentlig skyltning och aktivitet, kan vara ett tips att denna business ägare begår någon form av skattebedrägeri. Titta på kassaapparaten i dessa butiker. Om expediten inte använder en kassaapparat till ring upp ditt köp eller inte ger dig ett kvitto, kan du bevittnar en kränkning av skattelagstiftningen.


Var uppmärksam som du anlita att förbereda din skatt och försök att inte bli överraskad. IRS whistleblower hotline är inte bara för dem som i slutar betala skatterna. IRS whistleblower linjen används också att rapportera bedrägliga CPAs som kan skada dig. Inte någonsin vara rädd för att följa upp med IRS något din revisor kan ha anmält till dig, och bekräfta om detta är faktiskt fallet. Det är i slutändan ditt eget rykte på raden.


För mer information besök ut hemsida här