POSAO ZA TEBE :)

Pokusaj, nista ne gubis, mozes samo da dobijes!

Posao od kuce,bez SEFA!!!

Ovo je posao od kuce, odnosno posao za koji Vam je potreban racunar, i osnovno znanje na njemu, nije potrebno znanje engleskog jezika, sve imate na nas jezik prevedeno, kao i sav potreban materijal za rad. Posao za zaposlene kojima treba dodatni prihod, za nezaposlene, za sve vas!
Big image

Jos ponesto...

Ovo nije posao gdje pare padaju sa neba...ovo je posao gdje treba raditi. Naravno da zaradu necete dobiti odmah, jer nigdje nema ni plate tek posle mjesec dana. Sve ovo mozda djeluje kao prevara, ili kao jos jedna "pricina prica" ali eto pokusajte, pa sami ocijenite. Ne treba Vam novac za uclanjenje, ne gubite nista ako probate!!! :)

Nakon registracije...

Posle registracije prvo sto trebate uraditi imate prikazano u ovom videu, to su pocetni koraci, kad ih odradite, ja vas dodam u grupu, gdje imate sve o ovom poslu prevedeno na nas jezik, i svu potrebnu pomoc od strane mene, kao i ljudi u grupi. I ne brinite, ne kosta nista, osim ako Vi zelite sto prije da napredujete, onda naravno postoje i ulaganja.


Da napomenem, potrebno je da se registrujete preko g-mail-a, i naravno potrazite me na facebook-u Kristina Tina Brajovic Basic da bih Vas dodala u grupu u kojoj cete moci da pronadjete sve vezano za ovaj posao i pomogla Vam u daljem radu.

Uputstvo za registraciju i zadaci za Fast Track