Intensive Online

Fase 1

Big image

Lieve cursist,

Hier is jouw eerste e-mail voor de Intensive online! Als het goed is, heb jij jouw startpakket ontvangen en kunnen we beginnen (zo niet, neem dan direct contact met ons op). Het belooft een mooie reis te worden en we gaan gelijk met een herkenbaar thema aan de slag. De komende twee weken staan in het teken van het verleden en zijn daarom gekoppeld aan de code Afdruk. Meer hierover deel ik vanavond in de webcast. Zorg dat je erbij bent, dan geven we samen het startsignaal!


Ik wens je heel veel succes en plezier voor deze eerste fase. Tot over een paar uur!


Van hart tot hart,


Janosh

Daar gaan we dan!

Ben je er klaar voor? Elf weken intensief bouwen aan jouw toekomst? Vanavond zal Janosh je officieel welkom heten met een live webcast, waarin hij uitleg geeft over wat jou de komende weken te wachten staat. De webcast kun je bekijken op de startpagina van fase 1. Om daar te komen, doe je het volgende:  1. Ga naar de website www.janoshonline.nl
  2. Klik in het hoofdmenu op Inloggen.
  3. Kies Fase 1 en vul je wachtwoord in.
  4. Ga door naar de startpagina.Van daaruit wijst alles zich vanzelf. Telkens als de volgende fase aanbreekt, ontvang je op de dag van de webcast een e-mail met het nieuwe wachtwoord. Het kan zijn dat je tussendoor ook e-mails ontvangt met updates, downloads, nieuwe inspiratie, etc. Het wachtwoord voor deze fase blijft bruikbaar gedurende de komende twee weken.


Kun je vanavond niet deelnemen aan de webcast, plan dan voor jezelf een moment om de herhaling te bekijken.

Wachtwoord fase 1: 177222

Dit wachtwoord is geldig t/m 11 maart 2014. Inloggen kan vanaf 19.00 uur. Je komt gelijk op de startpagina van fase 1 waar ook de webcast te zien is. We starten vanavond gezamelijk om 20.30 uur.

Belangrijk!

Gebruik jij een iPad of tablet, neem dan het volgende in acht:


Het is bekend dat de webcast niet correct wordt weergegeven op iPads en tablets. Dit komt omdat de player op de website gebruikt maakt van Flash, een stuurprogramma om video's en bewegende beelden te tonen. Om deze reden adviseren wij om Google Chrome te installeren. Deze webbrowser is gratis te downloaden en update automatisch de laatste versie van Adobe Flash Player.


Voor support bij de webcast, kun je onderaan de startpagina doorklikken naar een hulppagina.

Contact

Mocht je problemen hebben met inloggen, dan kun je ons tot een kwartier voor de live-uitzending bereiken via +31(0)226 343 014. Mocht je het antwoordapparaat krijgen dan zijn we in gesprek. Probeer het dan later even opnieuw.