detectiv particular bucuresti pret

Servicii prestate de detectiv Bucuresti

Procesul de luare a deciziei implica prelucrarea unui numar mare de informatii, care nu intotdeauna se pot obtine intr-un timp scurt. Importanta deciziei determina cantitatea si calitatea informatiilor, dar trebuie sa se tina seama si de consecintele negative ce pot apare dupa un timp relativ indelungat. Specializata in investigarea de persoane si bunuri, cit si in derularea de proiecte vizind protectia prin informatii, agentia de detectivi Pas cu Pas ofera persoanelor fizice si juridice, patronilor si/sau directorilor generali de firme, bancilor, etc., investigatii si consultanta. Agentia este concentrata pe cunoasterea nevoilor, dorintelor si asteptarilor potentialilor clienti, pentru atingerea satisfactiei clientului si formarea loialitatii acestuia. A aparut intr-un moment in care societatea civila din Republica Moldova simte acut nevoia existentei unor structuri private care independent de cele similare ale statului sa desfasoare activitati legale in interesul persoanelor fizice sau juridice.

Unde gasesc un detectiv din Bucuresti

Detectivii Companiei noastre evalueaza inainte de semnarea contractului sansele ca un anume produs sa fie util pentru un anume client si sfatuiesc respectivul client pentru a alege ceea ce este util in situatia sa. Detectivii care evalueaza cazul ofera si solutiile cu cele mai mari sanse de reusita. Refuzam sa facturam un client in cazul in care detectivii nostri spun ca sansele lui de reusita sunt nule. Suntem mai mult decat un furnizor de detectivi. Suntem un furnizor de solutii, detectivii fiind doar o rotita a unui intreg angrenaj. Compania noastra garanteaza in totalitate confidentialitatea informatiilor.Toate persoanele angajate in procesul de investigatii, atat detectivii cat si analistii au o experienta covarsitoare in manipularea informatiilor si realizarea anchetelor. Detectivii sunt atestati de Politia Romana.

Noi suntem un furnizor de informatii care ofera solutii coplete. Detectivii nostri sunt dublati de echipe complexe de analisti si experti in variate domenii. Verificarea informativa a partenerilor de afaceri, asociatilor, angajatilor; supravegherea (filajul) activitatii partenerilor de afaceri sau a partenerilor de viata; supravegherea anturajului copiilor; evaluarea potentialului de risc al unei afaceri; testarea breselor informationale din organizatia proprie; verificarea si blocarea tentativelor de spionaj electronic. Investigatii prinind conduita si moralitatea publica a unei persoane Caracterul preturilor prezentate este unul orientativ. Preturile sunt stabilite de comun acord cu clientul, in functie de tipul investigatiei, filaj- supraveghere,tehnica folosita, compexitatea spetei si timpul estimat pentru finalizarea acesteia.

Caut detectivi privati din Romania

Companiile si sistemele lor informationale, se confrunta din ce in ce mai mult cu amenintari la adresa securitatii care provin din partea multor surse, dintre care cele mai importante sunt: actiunile concurentei, sisteme informatice insuficient protejate, lipsa procedurilor cu privire la circulatia documentelor in societate, actiuni ale partenerilor de afaceri, ale angajatilor, lipsa protectiei informative a convorbirilor telefonice sau a intalnirilor confidentiale.Confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea informatiei pot fi esentiale pentru mentinerea competitivitatii, a profitabilitatii, a legalitatii, precum si a imaginii comerciale. De cele mai multe ori, in goana lor dupa profit, companiile neglijeaza activitatea de protectie a informatiei, fie datorita mentalitatii conform careia "lor nu li se poate intampla nimic", fie pentru ca nu vor sa consume energie si timp pentru o activitate in care nu sunt specializati si pe care nu o inteleg.

Informatii referitoare la detectivi particulari

Toti Detectivii si investigatorii nostri sunt specialisti care detin pregatirea cea mai inalta in domeniu, expertiza necesara si experienta in structuri de securitate ale statului. Ei realizeaza mii de ore de investigatii si filaje in fiecare an. Baza noastra de clienti este foarte diversa, de la persoane fizice la cabinete de avocatura sau companii. Activitatea se desfasoara pe baza unui plan de actiune realizat special pentru fiecare caz in parte, dupa nevoile si dorintele Clientului. Raspundem celor mai diversificate cerinte de informatii pentru persoane juridice si fizice, incepand cu servicii referitoare la cercetarea prealabila si pana la supravegherea operativa (filaj), rapoartele oferite beneficiarilor fiind concrete, cu date certe si probe foto, video si audio.

Unde gasesc detectivi Bucuresti?

Detectivi pentru investigatii cu privire la caracterul persoanelor ce urmeaza a fi angajate de o societate comerciala. Detectivii sunt potriviti pentru investigatii privind corectitudinea datelor furnizate de candidatii la angajare, societatilor comerciale ( informatii curriculum vitae ). Detectiv pentru investigarea angajatilor cu privire la scurgerile de informatii sau cheltuirea sumelor de bani in mod nejustificat, ori nerespectarea planului de serviciu agreat de societatea comerciala. detectiv Bucuresti pentru depistarea sau verificarea traseului parcurs de angajati atunci cand exista suspiciuni ca folosesc masina de serviciu in scop personal. Detectiv pentru investigarea partenerilor de afaceri, atunci cand exista suspiciuni cu privire la caracterul sau, ori exista scurgeri de informatii. Este foarte important de stiut ca respectarea legii reprezinta primul pas de plecare in relatia contractuala dintre client si detectiv.

Daca ai sentimentul ca partenerul sau partenera te inseala sau ai descoperit deja acest lucru dar ai nevoie de mai multe dovezi pentru a intenta o actiune de divort, cea mai buna solutie pentru a obtine aceste dovezi este de a angaja un detectiv. Detectivul va fi capabil sa aduca dovezile de care aveti nevoie fara sa va puna in nici un fel de pericol. Fara dovezi concrete cum ar fi fotografii sau filme prin care se poate dovedi ca partenerul sau partenera va inseala nu veti putea ,de exemplu obtine pensia alimentara sau custodia copiilor prin actiunea de divort.

Un detectiv atestat nu trebuie sa faca interpretari personale, ci mai degraba sa se rezume la dovezile culese, si pe baza acestora sa faca un raport, bineinteles in conformitate cu administrarea lor si cu politica de confidentialitate. Detectivii pot lucra si pentru persoane juridice in vederea protectiei impotriva scurgerii de informatii, cu caracter confidential. Apoi tot in aceasta sfera se situeaza si cazul in care se apeleaza la un detectiv pentru identificarea faptelor si a probelor comercial sau descoperirea falsurilor. Numarul detectivilor particulari este in continua crestere deoarece mediul de viata este in continua schimbare deoarece viata capata mai mult ca oricand valente speciale. Astfel cu totii stim ca mediul de afaceri a devenit din ce in ce mai dur, si referitor la viata personala aceasta se pare ca tine de un echilibru mai sensibil.

Tag: detectiv detectiv Bucuresti detectivi