Westward Advisors Group

Westward has designed and implemented insurance plans.

Westward Group Advisors for Tax and Estate Planning Canada Quebec Tokyo Paris Hong Kong Review: Onko kiinteistöjen suunnitelma tai vain asiakirjoja?

Olet tehnyt enemmän kuin suurin osa ihmisistä Michiganin osavaltioon, sinulla on joitakin jäämistöoikeudellisia asiakirjoja. On se valtakirja tai kaksi ja ehkä jopa luottamusta. Mutta on myös pari IRAs, eläkejärjestelmään, henkivakuutus ja välitys huomioon. Kotiin ja joitakin tilejä pyöristää loput varat.


IRA huoltaja ja eläkejärjestelmään järjestelmänvalvojan olisitte nimi puoliso tai lapset saajina elämän politiikat. Henkivakuutus edustaja oli teet samoin. Olet nyt nimennyt siirto kuoleman tuensaajalle välitys tilin koska olit kannustetaan tekemään niin taloudellinen neuvonantaja.


Lapset ovat nyt pankkitilisi yhteisomistajille. Pankkiiri sanoi, on yhteinen omistaja, niin että jos jotain tapahtuu, he voivat maksaa laskujaan. Asianajaja voi jopa laatineet Lopeta väite deed nimeäminen lapsesi yhteisomistajille kotona niin, että he saavat sen jälkeen mennyt.


Nämä neuvojat yleensä unohtaa kertoa on kuitenkin että kun edunsaajan tai yhteisomistajalla, voit ohittaa tahtoa ja luottamusta. Nämä tukea saavien alkuperänimitysten ja yhteisomistajille edelle ohjeita sinulla on tahtoa tai luottamusta. Että nämä varat ohjeitasi testamentissasi tai luottamus ohitetaan.


Jos tämä kuulostaa tutulta, sinun ei enää tarvitse kiinteistöjen suunnitelma, täytyy vain joukko asiakirjoja. Olet enää hallinnassa kun olet elossa ja hyvin. Omaisuutta ei välttämättä sinulle ja läheisillesi henkinen vamma. Ja kun olet kuoleman mitä olet voi mennä kenelle haluaa, kun haluat haluamallasi tavalla.


Esimerkiksi voisi olla nainen, jotka ovat menettäneet elinikäiset säästönsä, koska he olivat yhdessä hänen poikansa, joka oli nosti ja oli iso päätös häntä vastaan. Tuomion velkoja koristeltu tilinsä, johon kuului äidin tilit tilalla hänen elämänsä säästöt josta hänet nimettiin osa omistajana.


Sitten on nainen, joka laittaa lasten nimet yhdessä hänen kanssaan käyttäen Lopeta väite deed house. Hän piti ottaa lainaa lähes 200.000 dollaria hänen kotiin, että käyttää vapaita ja selkeitä poistaa IRS vero panttioikeuden vastaan yksi lapsista.


Entä isä, joka laittaa pojan nimi talon yhteinen omistaja, joka sitten piti maksaa poika puoli koti myynnistä saatu tuotto, koska poika ei allekirjoittanut pois myynnistä ellei hän sai osansa.


Sitten oli toinen isä, joka kuoli luottamus, tahtoa, omistajien ja yksilöllisesti nimetty edunsaajille, jotka kaikki olivat erilaisia. Ei ollut koordinoitu. Jotkut lapset saivat enemmän kuin toiset. Jotkut lapsenlapset sai jotain ja muut lapsenlapset mitään. Tämä ei ollut onnellinen perhe.


Tai olisi ollut poika, joka oli nimetty välittömän edun saajalla hänen osuutensa Isän välitys huomioon. Pojan ex-vaimo tietää perintö ja koristeltu yli 100.000 dollaria takaisin elatusapu ja lapsi tukea.


Mitä kaikki nämä neuvojat antavat jäämistöoikeudellisia neuvoja yleensä on yhteistä, että ne eivät ole estate suunnittelijat ja niitä ei ole luetaan jäämistöoikeudellisia asiakirjoja. Ja he luultavasti kaikki kertoa että edunsaaja tai yhteisomistajana välttää testament, elämäsi aikana tai kuoleman jälkeen.


Hyvää tarkoittavan, mutta ne eivät ole estate suunnittelijat, he eivät ymmärrä neuvot oikeudellisista seurauksista. He etsivät sitä omasta näkökulmastaan, ei sinun. Tukea saavien alkuperänimitysten ja yhteisomistajalla on helppo neuvojaa hallinnoimaan kuolemantapauksen jälkeen. Kaikki he tarvitsevat on kuolintodistus, ja voila, he ovat tehneet. Heillä ei ole mitään tekemistä.

Jos valtakirja tai luottamus tai testament estate, sitten on täydentäviä asiakirjoja neuvojaa arvostelu. Usein valtakirjat ja joskus probate asiakirjat lähetetään rahoituslaitoksen oikeudellinen osasto. Niin voi olla päiviä tai viikkoja odota oikeudellisen osaston arvostelut asiakirjan. Oikeudellinen osasto usein pyytää lisää asiakirjoja tarkistaa toinen odottaa. Tämä on paljon enemmän työtä neuvonantaja kuin yhteisomistukseen tai tukea saavien alkuperänimitysten.


Jos sinulla on perustuu suunnitelma, paras tapa varmistaa, että kaikki menee sinun ohjeiden kun olet poissa, on pitää kaikki tilit ja muut hyödykkeet ainoa nimi. Maine kiinteistöjen millä tahansa edunsaajan nimeäminen. Jos haluat, että joku muu voi maksaa laskuja, lisää ne huomioon financial valtakirja allekirjoittaja, ei yhteisomistajana.


Se perustuu suunnitelma kääntöpuoli on, että kaikki menee läpi testament tuomioistuin sekä siihen liittyvät. Olen viime aikoina ollut kyselyn probate Asianajotoimisto ja probate usein siteerattu kustannukset oli 5 prosentista 10 prosenttiin bruttoarvosta omaisuutta läpi testament. Jopa puoli tahdon perusteella suunnitelma on toiveita ja ohjeita noudatetaan.


Tehokkaampi tapa siirtää omaisuutta kuolemantapauksen jälkeen.

Big image