Cazare in regim hotelier

Regimul hotelier

Regimul hotelier a devenit o afacere foarte profitabila in randul proprietarilor de locuinte din Bucuresti si nu numai. Acest tip de cazare a aparut in Romania in urma cu aproximativ 12 ani, insa increderea omenilor si mai ales a turistilor a fost castigata odata cu inceputul crizei imobiliare.
In marile orase din Romania, cazarea in majoritatea hotelurilor este de multe ori o varianta neavantajoasa mai ales daca doresti cazare pentru doua-trei nopti. Tocmai pe acesta premiza merg proprietarii de apartamente care au ales cazarea in regim hotelier.
Avantajele acestui tip de cazare sunt numeroase in ciuda lipsei unor se servicii tipice a hotelurilor cum ar fi room-service insa "la particulari" exista posibilitatea de a negocia pretul care oricum este mai mic decat cel cerut de hotel. Cazarea in regim hotelier poate fi varianta cea mai optima in cazul unei sederi cu familia.
In Romania ultimi ani au adus o crestere semnificativa a unitatilor de cazare in regim hotelier si asta pentru ca s-a dovedit a fi o afacere in care pune in echilibru ambele parti atat proprietarul cat si chiriasul. In prezent cele mai multe unitati de cazare in regim hotelier se gasesc in Capitala si poate reprezenta o alternativa mult convenabila decat serviciile oferite de hoteluri.