Jeg er tilfreds med Spiritualitet

kan forårsage et problem i livet såsom et hjerteproblem

Religiøs Recovery

Spirituel healing er en vigtig teknologi, som hjælper enkeltpersoner til at komme over problemer, der har deres virkelige årsag i den åndelige verden. Ikke desto mindre, indtil leveregler i det sarte videnskab forstås og følges, kan åndelige healere blive negativt påvirket ved at praktisere åndelig helbredelse. Den absolutte mest bæredygtige form for åndelig helbredelse er at tillade den enkelte i vanskeligheder med at starte og drive deres åndelige uddannelse.


1.. Hvad er Religiøs Recovery?

Spiritual undersøgelse udført af åndsvidenskab Research Foundation (SSRF) angiver, at så meget som 800-273 spørgsmål i vores liv har deres rod i det åndelige aspekt. Åndelig recovery som beskrevet af SSRF er at fjerne den åndelige grundlæggende årsager til problemer af åndelige midler.


2.. Skelnen mellem den vigtigste årsag og vises symptomer

Det er meget vigtigt at skelne mellem de ydre symptomer vises af den grundlæggende reelle årsag og en person. Vi er i stand til bedre at forstå, hvorfor ved et godt eksempel.

Lad os sige, John kaster en spand vand på jorden i Janes værelse, når hun er der ikke. Så han dækker sig til at se på Jane svar på hendes vegne tilbage. Hun søger højt og lavt for årsagen, men kan ikke finde årsagen til vand på gulvet, da Jane kommer ind i rummet. Herefter fortsætter hun med at rense jorden. David lader en ond latter under hans ånde på Jane knibe og uvidenhed om den virkelige årsag.

Det er et almindeligt eksempel på, hvad slags åndelig årsag sådan være et angreb med en kat (John) kan forårsage et problem i livet såsom et hjerteproblem (dvs. vand på gulvet). På grund af det ubestridelige faktum, at vi ikke har den sjette sans vision at se eller forstå spøgelse, vores søgen efter årsagen, for eksempel, forbliver brystsmerter begrænses til udelukkende at den fysiske eller psykiske dimension.


3.. Hvad Spiritual Healing heler?

Vi kan nu forstå, at i tilfælde af hjerte-kar-sygdomme som følge af den åndelige årsag, kan medicinsk eller kirurgisk procedure kun lindre den deraf skadevirkningerne af den åndelige årsag. Ergo ved at behandle center tilstand ved kirurgi eller medicin, kan medicinske Fakultet ved mest nyttige producere en symptomatisk afhjælpe. Mens den virkelige årsag, for eksempel, at spøgelset er ikke set efter at problemet alligevel opstår igen.

Spirituel healing er ca analyse og eliminering af den åndelige virkelige årsag til problemet, det er, at spøgelset i ovennævnte eksempel hjertekarsygdomme. Det kan endda være ansat til at stoppe et potentielt problem sker inden for de første-plads.

Selv avanceret niveau religiøse genvindingsbehandlinger også kan returnere fysiske skaden, i mange tilfælde er det tilrådeligt at gøre brug af fysiske foranstaltninger (behandling) for at lette den fysiske skade (dvs. det vand, i vores eksempel ovenfor). Det er fordi du måske nødt til at bruge en masse åndelig kraft til at nå så hvad der kan opnås med relativt lavere input i et fysisk niveau. Dette er virkelig er givet, at åndelig magt er akut vanskelig og uvurderlig at få, når sammenlignes med nogen hårdt fysisk arbejde.

Det er til dette formål, at den åndelige Science Research Foundation (SSRF) understreges, at kun den rette grad af magt korrekt bruges til behandling af en sag. Derfor for eksempel i tilfælde af en person er at have eksem som følge af åndelig årsag, skal det behandles på et fysisk niveau med medicin og den åndelige årsag har brug for at afhjælpes ved åndelige midler.


4.. Grundlæggende bag religiøs opsving


en. Teorien bag analyse

Analyse af det problem, der er dens virkelige årsag i den åndelige verden kan bare kun opnås med ens sjette følelse (ESP). Pålideligheden af ​​diagnosen kan variere betydeligt og er en funktion af 2 grundlæggende faktorer:

De personer sjette følelse (ESP) evne og religiøse niveau over for effektiviteten af ​​det kolliderende enhed eller spøgelse (dæmon, djævelen, ånd, etc.)
Destiny, der vælger den periode lidelser
Løse af Saint af spirituel healer


W. Theory bag enhver form for åndelig helbredelse

Det følgende er princippet bag enhver form for religiøs healing behandling praktiseres overalt på kloden.

Dybest set ved at gøre brug af religiøse genvindingsbehandlinger vi forsøger at:

Reducer sarte grundlæggende Raja-TAMA elementer på grund af spiritus
Boost sarte grundlæggende sattva element
Forsøg på at fjerne eller i det mindste reducere omfanget af black power udviklet af spøgelser, der vil være i sagens natur Raja-Tama.
(Sattva (renhed, guddommelighed), raja (aktivitet, entusiasme), og tama (fordomme, inerti) er fundamentale sarte elementer hele Creation består af, og hvilke moderne videnskab endnu ikke har 'fundet')5.. Almindelige former for religiøse helbredende teknikker

Du vil finde to enkle måder åndelig helbredelse. Det er de to valg, der påvirker de fleste af os, der har et problem, der er dens virkelige årsag i den åndelige verden.

Åndelige retsmidler: hvor enten somebody else eller endda den enkelte selv udfører en bestemt specifik handling for at lette et bestemt problem i et åndeligt niveau Dette er virkelig.
Spirituel praksis: Når en person gør åndelig praksis, der overholder de fem grundlæggende i åndelig praksis udvikler han deres egen evne til at forsvare sig mod skadelige ting i det åndelige aspekt

Som 2. bringer om helbredelse af den egentlige årsag til en åndelig problem, den indledende proces for inddrivelse hovedsageligt bringer om symptomatisk helbredelse og ofte helbredelse af den åndelige årsag.


6.. Indstillinger af religiøs heling

Strømmen bliver kanaliseres til nyttiggørelse er forårsaget ved:

Udnyttelse af en livløs genstand for eksempel vievand eller hellig aske.
Via en person


Via en person (stort set den person har brug for at være over 50-ish religiøse niveau)
Via Saint dvs en person over den 70-200mm åndelige niveau.
(Her religiøse niveau er beskrevet på en skala fra 0% til 100%, hvor livløse ting ville være på 0% og en Gud realiserede Soul, dvs nogen, der har fusioneret med Gud Princip, ville være på 100%)

Med hensyn til den anvendte stil, virkningsmekanismen altså hvor strømmen kanaliseres ændringer.


7.. Behov for åndelig grad af healeren i forvaltningen de andre

Den åndelige grad af åndelige healere kan være den vigtige element, som definerer:

Hvordan de er i stand til at behandle de andre
Hvilken recovery teknikker, de kunne bruge og
Den slags Universal beføjelser, de har adgang til8.. Former for nyttiggørelse

Prøver af forskellige spirituelle healing metoder, som er populære at helbrede andre kan være:

Chanting Herrens navn: Chanting for de andre kan kun ske, hvis man når minimum åndelige grad af 37-årige og kan være den enkleste måde at hjælpe en anden.
overgivelse: og Prayers Når vi beder vi erkende vores manglende evne til at løse et problem. Denne overgivelse af problemet også hjælper med at reducere vores ego og dermed en midlertidig stigning i niveauet. Derfor er vi i stand til at få adgang til energi af din hjerne, som sender energi bag vores bøn for andre. Ergo vores forhåbninger til at helbrede andre arbejder.

Åndelig helbredelse teknikker: Spirituel healing metoder, herunder Pranic healing og Reiki virkelig udnytter energien i din hjerne augmented fra den Universelle Energi of Will. Denne form for åndelig helbredelse kan bare kun opnås med en person rundt 50-ish åndelige niveau. De kan ikke få adgang til nogen universel livsenergi. Essential magt kun eksisterer på en person niveau og måske ikke på et niveau. Man kan håndtere den vitale energi i den menneskelige anatomi, når man har brug af energi i tankerne.

En person, der er under den åndelige grad af 50-ish officielt kan ikke helbrede ved hjælp af disse procedurer. Årsagen er at de ikke har tilstrækkelig brug af universelle energier. I tilfælde, hvor en person under den åndelige grad af 50-ish har kapacitet til at gøre tilsyneladende mirakuløse helbredelser ved healing eller Reiki, er det som regel er ånder helbredelse gennem dem. Spirits bruger samfundet at blive påvirket af disse healere. Spirits gøre brug af tro mennesker har inden for det healer at imponere folk med sort effekt og fører folk på afveje, mens der kan være midlertidig reduktion eller mirakuløse helbredelse fra udstedelsen.


9.. Hvad er føreren at kanalisere åndelige kræfter?

Den vigtigste afgørende faktor med hensyn til, om en person har magt til at inddrive er afhængig af mængden af ​​den tilsvarende åndelige niveau og åndelig uddannelse, han eller hun har gjort. Denne praksis kan begge være af denne livstid eller endog en tidligere levetid.

Healeren ønske om at helbrede er bare en ekstra element, der hjælper finpudse en spirituel healer evne til at helbrede.


10.. Hvordan kan man vide, om man har brug for åndelig helbredelse overhovedet?

Åndelig forskning udført af åndsvidenskab Research Foundation (SSRF) i løbet af de seneste to årtier har afsløret, at 800-273 af emner i livet har deres virkelige årsag i det åndelige aspekt. Ergo disse spørgsmål kunne være over kommer helt alene ved at matche verdslige indsats med behandlinger inden det religiøse aspekt. Dette forklarer den overvældende behov for religiøs helbredelse i at løse problemer i ens liv.

Det er svært at afgøre ved hjælp af intelligens, om man skal styrke åndelig øvelse med andre åndelige retsmidler. Kun Saints og folk med stærke oversanselige perception (ESP) eller sjette sans kan faktisk sige med autoritet, hvorvidt en åndelig helbredende middel er nødvendig, da kun de kan diagnosticere, om problemet omfatter en åndelig reelle årsag.

Når følgende er overholdt: desto mindre er det også muligt at komme til en beslutning i henhold til deres intelligens

Problemer, der ikke forsvinder trods de nyttigste af verdslige indsats.
Kroniske eller tilbagevendende problemer med nogen åbenbar årsag.
Spørgsmål, der berører masser af mennesker i en husstand på samme tid.
Problemer, der forværrer omkring fuldmåne og nymåne.
Problemer, der afhjælpes i det mindste delvist, når den enkelte er udsat for et følelsesmæssigt god stemning som at være i selskab med hellige.

Derfor at opsummere er det tilrådeligt at fuldføre spirituel praksis, en slags åndelig behandling på daglig basis.


11.. Hvis åndelig helbredelse er udført forkert, overlast kan komme til 1 alligevel?

Det korte svar er - ja. Følgende er et par af de måder, det kan være skadeligt:

Healere, der er efter berømmelse og rigdom og lavere åndeligt niveau er formentlig at være fokuseret af ånder. Højt niveau ånder bruge disse tilbehør og problemer inden for spirituel healer til at påvirke og få dem. Ejerskabet er uhåndgribelige og subtil og healeren ville ikke have den ringeste idé, han er blevet kontrolleret med et spøgelse. Ergo det går un-mærke. De oprindeligt lindre symptomer hos de personer, der blev behandlet med healer gennem deres åndelige styrke til at få deres religion, men og at imponere black power på de personer, når de har besad healer.

Han kunne ikke finde en måde at skelne forskellen mellem negative og positive i verden, hvis healeren ikke har en styrket sjette sans. Han er virkelig terapeutisk med sort energi spøgelser som åndelige vejledere udgør ergo som healer måske tror han er kanaliseringskoder energi fra åndelige vejledere. Derfor trods det faktum, at de første symptomer kan blive helbredt for at nå patientens tillid, er de langsigtede virkninger meget skadeligt.


12.. Hvem skal vi helbrede og hvornår skal vi helbrede?

Først skal vi nødt til at erkende to vigtige principper.

Det allerbedste form for åndelig helbredelse er, når en person gør spirituel praksis for dig selv. På denne måde ophobes man ens egne åndelige forsyninger for at sikre, at han er mindre sårbare over for angreb i den åndelige dimension. Gør regelmæssig åndelig praksis kan også være langt mere bæredygtigt som en defensiv foranstaltning end at blive følelsesmæssigt helbredt med et par type åndelig helbredelse. Lige så meget som du overhovedet kan åndelige healere nødt til at opmuntre folk til at starte og være regelmæssig bruger deres åndelige uddannelse, selv når de fortsætte i fremtiden for helbredelse. Åndelig motion forbedrer den religiøse healer indsats i fjerne problemet.

Åndelig udvikling til at forstå Gud er vores primære mål i livet. Vi får maksimalt passende, hvis alle vores aktiviteter, spirituel healing eller andet har til formål at hjælpe andre og os selv at gå åndeligt.

I betragtning af de førnævnte, åndelige healere 'tid og energi er bedre brugt, når de hjælper andre til at komme over nogen åndelig begrænsninger, som er hæmmende dem fra at praktisere spiritualitet. På denne måde, de er at hjælpe folk vokse åndeligt. Fra et rent åndeligt perspektiv, er det mest nyttigt, at man ikke bruger åndelig helbredende kraft på folk, der ikke har til hensigt at begynde åndelig øvelse. Årsagen bag dette er, at indtil en person gør åndelig øvelse at forbedre den åndelige opsving, er det på de fleste brugbare fører til midlertidig lindring mens påvirke organisationen kan forårsage skade i andre aspekter af levende eller personen kan blive beskadiget igen og gentagne af andre organisationer. Åndelige healere har brug for Universal energi hensigtsmæssigt for deres åndelige niveau. Sammen med dette kommer et ansvar for at hjælpe den enkelte med at udvikle følelsesmæssigt, der vil blive at være på plads med vores grund for livet. En åndelig healer begynder at stagnere og normalt falder i hans åndelige niveau og kan muligvis blive udnyttet af spiritus, hvis dette er simpelthen ikke tilfældet.

Det er tilrådeligt ikke at få følelsesmæssigt fanget helbredende folk kun af hensyn til healing. Hvis det er i en persons fremtid at gennemgå en bestemt mængde lidelse så alt, hvad vi gør, er at afhjælpe det midlertidigt. Men den person, der stadig behov for at føle den nødvendige kvote af at sætte op med. Som et alternativ, ville det være følelsesmæssigt mere korrekt, hvis vores formål var at helbrede en person derfor han får troen den åndelige dimension eksisterer, og derfor driver ham til at starte sin åndelige praksis.


For at opsummere

Spirituel healing praktiseres af masser af mennesker over hele verden. Kun ved at kende de begreber og den religiøse perspektiv på 'hvem' og 'hvornår' at helbrede kan vi sørge for at opretholde tilpasningen til mål i livet. Det allerbedste åndelige opsving til stede, at man kan give de andre er at hjælpe dem ind, så de kan hjælpe sig selv begynder deres åndelige uddannelse. Det svarer til at give en fiskestang til en person og gøre ham uafhængig i stedet for at give en fisk til ham og spoon-fodre ham.

For meget mere information om Spiritualitet, Parterapi, Et Kursus i mirakler, Psykologi og Psykolog besøg www.mindtrainer.dk Se for dig selv.