What is hot and what is not.

Door banken en organisastieadviseurs.

Aard van het onderzoek

ICT is bij de meeste mensen een gewoonte geworden. Eigenlijk zonder dat iemand het beseft kunnen we bijna niet meer zonder. In deze fijne flyer vind u alle ins and out's binnen het zaken leven.

De hedendaagse trends

- Computing Everywhere
men kan tegenwoordig overal gebruik maken van computers door middel van wifi hotspots en 3g/4g. Bijna ieder bedrijf heeft een wifi acces point en steeds meer en overal is telefonie ontvangs. vele providers maken ook gebruik van hotspots die via de routers van klanten vrij toegangbaar zijn.

- Smart Machines
De computers van tegenvoordig zijn er in honderden verschillende varianten verkrijgbaar. tegenwoordig worden er ook computers in dagelijkse apparaten geplaatst van klein een waterkoker die de water temperatuur naar de telefoon stuurd tot een landbouw voertuig die de werkzaamheden automatisch op een weiland doet. Zo zijn er nog veel meer uitvindingen.

- risk-Based Security and Self-protection
E-mail, Facebook, blog's, internet bankieren, dossiers. Alles is te vinden op het internet. Bijna alles is begaanbaar via een gebruikersnaam en een wachtwoord.
De meeste mensen onderschatten de kracht van een goed wachtwoord en gebruiken een van de veel voorkomende wachtwoorden:
12345
Welkom01
wachtwoord1945
Met als oorzaak dat het account makkelijk toegangbaar is voor onbevoegden.
Daarvoor is het noodzakelijk dat men een goed wachtwoord gebruikt:
Ajk6$dk!

Voor verdere informatie www.google.nl
Big image

Kansen voor de toekomst!

ICT kan groener: aandacht voor energiezuinige,milieuvriendelijke en duurzame ICT.

Samenwerking klant/ leverancier: een goede samenwerking tussen klant en leverancier komt ten gunste van de kwaliteit van uit te voeren ICT-projecten.

Het toepassen van nieuwe techologieen biedt kansen voor verdere productontwikkeling.

Perspectief, kort en lang termijn.

Meer werkgelegenheid:
De technologie gaat snel vooruit er wordt elke dag meer overgestapt naar technologie. Daarvoor is deskundig personeel nodig om het te installeren/onderhouden.

ruimte voor inverstering in software:
in het heden en de toekomst wordt het steeds belangrijker om computers met software te beveiligen. Daar is en blijft continue vraag naar.
Big image

De Vraag en aanbod op de ICT markt.

Monsterboard is de grootste online vacaturebank, Monsterboard heeft ondervonden dat de arbeidsmarkt in een dip zit. Vooral in de ICT branche zit er nog een krapte in database administratie, systeemontwikkeling, usability/informatie-architectuur, software ontwikkelaars, webontwikkelaars en netwerkbeheerders.
Big image

Maatschapelijk en economisch belang.