Flevo-Ster!

Doe mee met Flevo-Ster, en blaas iedereen omver!

Ben jij super goed in zingen en woon je in Flevoland? Schrijf je dan nu in voor Flevo-Ster! Een nieuw talenten jacht om je stem te laten horen!


Op de website www.flevo-ster.nl kun je een filmpje in sturen van je zang talent, en wie weet wordt jij wel uitgekozen om op zaterdag 01-08-2015 mee te doen met de voorronde in de Schouwburg Almere!

Wil je graag meedoen met Flevo-Ster? Het maakt niet uit of je een duo of solist bent, zolang je maar wel 14 tot 18 jaar bent met al enige ervaring van optreden hebt. Je krijgt een groot podium met een prima geluidsinstallatie, waarop je mag zingen met je eigen instrumenten of met een geluidsband. Na je act zal de professionele jury beslissen of je door bent naar de finale.

In de voorronde mogen er 20 solisten/duo's optreden met hun zelf gekozen liedje. De jury kiest welke 10 deelnemers er door naar de finale mogen. In de finale mogen de deelnemers 2 liedjes zingen. De jury kiest de winnaar die zijn eigen cd mag uitbrengen! Er is ook nog een publieksprijs van wel €200,- ! Het publiek kan op zijn of haar favoriete kandidaat stemmen door te bellen of te sms'en. Deze prijzen worden uit gereikt door de enige echte Ali B.!

Big image
Is het altijd al je wens geweest om mee te doen met een talentenjacht? Dit is je kans! Schrijf je snel in!