PAU CASALS

PROJECTE DE MÚSICA I VALORS A L'ESCOLA

TREBALLES PER PROJECTES A LA TEVA ESCOLA? BUSQUES UNA PROPOSTA INTERESSANT PEL PROPER CURS? DONCS AQUí EN TENS UNA!

Adreçat a: Mestres d’Educació Infantil i Primària, mestres d’Escola de Música i persones interessades.


Data: dissabte 9 de juliol de 2016

Horari: de 10:30 a 14:00 i de 15:30 a 19:00

Professores:

Marta Canellas

Pedagoga de la música i el moviment per la Universitat de Música de Viena. Artterapeuta transdiciplinar. Ha treballat tant en l'educació musical com en projectes de música comunitària amb escoles d'educació especial, infants amb risc d'exclusió i persones grans afectades de demència.

Núria Palau

Artista interdisciplinaria i docent en arts. Pianista, Llicenciada en Belles Arts, Bachelor en rítmica J-Dalcroze (El Musical de Bellaterra) i Mestra d'educació músical per la Universitat de Barcelona amb premi extraordinari de final de carrera. Combina projectes professionals en el món artístic amb la docència en diferents àmbits educatius.


Descripció:

Curs fonamentalment pràctic. Es presentaran diferents tipus de recursos i activitats artístiques, creatives i de relació entre els alumnes per tal de que els mestres tinguin eines per a transmetre i treballar a l’aula la figura de Pau Casals des de múltiples dimensions i de reflexionar sobre el món que ens envolta des d’aquests principis.

Pot servir tant per fer una aproximació a la figura i obra de Pau Casals amb els alumnes com per a fer un projecte més gran on s'impliqui tota l'escola.


Els materials que es presenten en aquest curs formen part del programa educatiu inclòs en el projecte “Casals Educa” que la Fundació Pau Casals posa a l’abast de la comunitat educativa per experimentar i conèixer qui va ser Pau Casals a través de la música i els valors.

Preu: 90 Euros (80 euros alumnes o exalumnes del Musical)


Forma de pagament:

INGRÉS O TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA - Número de compte corrent del Banc de Sabadell (IBAN): ES49-0081-0432-0600-0103-9514 Codi BIC: BSABESBB. (Recordeu posar a "Concepte" el Nom i Cognoms de l'alumne que s'inscriu al curs).


*Curs Reconegut pel Departament d'Ensenyament

*Curs Bonificable per Empreses.El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - 93 580 42 46 - www.elmusical.cat