PvdD

Partij voor de Dieren

Wie zijn wij?

Welkom op de website van de PVdD, dat staat voor "partij voor de dieren".
Wij zijn opgericht op 30 november 2006, en we zijn een linkse partij die geeft om de dieren.
Als een linkse partij geven wij veel om het milieu en houden wij van dieren. Wij vinden dat er in de politiek te weinig aandacht was voor de dieren. Het ging teveel om de economie en bedrijven. Hier moest verandering in komen, een sterke partij met goede standpunten die opkomt voor de dieren moest een verandering brengen. Dus hier zijn we!

Door ons verkiesbaar te stellen werden we de eerste politieke partij in de wereld die zo precies opkwam voor de dieren. Nu zijn we verder gegroeit en worden we steeds groter.
Stem daarom op ons zodat we dat hier verder mee kunnen blijven gaan, en de strijd namens de dieren voort kunnen zetten!

Standpunten

Even vergelijken met andere partijen...

Wij zijn de enige partij die actief opkomen voor de rechten van de dieren, stem daarom op ons! Even een korte vergelijking met wat andere partijen..

VVD is rechts, en geven alleen om de rijken, de dieren hebben geen geld dus zorgen ze niet voor ze!

50plus is wel links net als ons en dat is goed, maar zij geven teveel om de ouderen. Denk je dat hun omkijken naar de dieren? echt niet!

De PVV, die zijn alleen te druk bezig met iedereen het land uit te sturen. Onder hun leiding blijft er niemand over om dieren te adopteren.

CDA: Die conffesionalisten, die zijn alleen maar aan het bidden dat iemand anders wat aan de dieren doet. Wij nemen het in eigen hand!

SGP: Bedreigen onze andere standpunten. Zij zijn tegen het homohuwelijk en abortus.