Kennismaking energetische therapie

Kom weer in verbinding met al wat is

Wie ben ik?

Ik ben Marleen Koning, woonachtig in Eelde-Paterswolde en actief als energetisch therapeut en spiritueel coach. In de loop van de tijd heb ik steeds beter leren omgaan met mijn hooggevoeligheid en ik wil deze kennis als ervaringsdeskundige graag aan jou doorgeven.


De afgelopen jaren heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van het begeleiden van hooggevoelige (HSP) mensen, energetische reading en healing met edelstenen en kristallen. Als laatste opleidingstraject heb ik de energetische therapie module 1-3 bij Janosh gevolgd. Bij mijn sessies maak ik o.a. gebruik van kaarten met heilige geometrische hologrammen en geursessences op natuurlijke basis. Een sessie op de behandeltafel met edelstenen en kristallen is ook mogelijk.

Kennismaking sessies en workshops - Noabershop Assen - Rolderstraat 9.

Stuur mij een e-mail of bel even voor de zaterdagen dat ik aanwezig ben. Verbonden aan Vitaness, centrum voor gezondheid en welbevinden in Drenthe en de ruilkring

Eelde - Haren.

Kennismaking sessies en workshops op andere plaatsen in Drenthe

De komende tijd zullen op meer plaatsen kennismaking sessies gehouden worden in de provincie Drenthe. Neem even contact met mij op voor andere locaties en data.