La Invención de Hugo

El resum i l'opinio

El meu blog de música

Aquest es el meu blog de música que tinc conjunt amb Isaac, Enric i Gerard

Fitxa tecnica pel que fa als actors


Ben Kingsley es Georges Méliès


Sacha Baron Cohen es Station Inspector


Asa Butterfield es Hugo Cabret


Chloë Grace Moretz es Isabelle


Ray Winstone es Uncle Claude


Emily Mortimer es Lisette

Director: Martin Scorsese
Escrita per John Logan

Musica de Howard Shore

Basada en un llibre que es titula
La invención de Hugo Cabret
Escrit per Brian Selznick

Sinopsis de l'argument

La pel·lícula la Invención de Hugo tracta sobre un nen que es diu Hugo, que es queda orfe molt jove. El seu pare arreglava coses i un dia va treure d’un museu un autòmata. Hugo pensava que quan tingués arreglat aquell autòmata rebria un missatge del seu pare.


Hugo robava a una jogueteria de l’estació per així poder extreure peces i poder acabar l’autòmata. L’amo de la botiga el va enganxar robant i li va fer treure tot el que tenia a les butxaques, entre totes les coses hi havia una llibreta, per poder recuperar la llibreta Hugo va haver de treballar a la jogueteria. Es va fer amic de la filla de l’amo de la jogueteria. Quan va tenir acabat l’autòmata es va donar compte que necessitava una clau i tot just la portava enganxada a un collaret la filla del jogueter. La van ficar i l’autòmtata va fer un dibuix d’una lluna, tot seguit van anar a la biblioteca a investigar i es van donar compte que era una de les primeres pel-licules que es van fer, en aquell moment va venir un senyor i els hi va dir que ell en tenia una. Van decidir anar a casa del jogueter per ensenyar-la i se’n van adonar que l’amo de la jogueteria era Jorge Melies, l’inventor del cinema.

Hugo va anar a buscar l’autòmata perquè Jorge Melies els hi va parlar d’ell. En entrar a l’estació el va agafar el guàrdia de seguretat i el va ficar a la garjola, però quan va sortir li va caure l’autòmata al mig de la via, al moment d’anar a agafar-lo el guàrdia el va tornar a agafar i li va preguntar si era orfe però Jorge Melies el va veure i va dir que no, que era el seu fill, llavors el va deixar anar i li va donar l’automata a Jorge Melies.

Opinio personal

La pel·lícula m'ha agradat molt, ja que explica la vida d'un nen que es queda orfe i continua fent el que més li agrada, arreglar coses. A part d'això també descobreix a l’ inventor del cinema. La banda sonora de la pel·lícula és molt bona i m'ha agradat molt. Jo la recomanaria a aquelles persones que volen veure una pel·lícula amb història pròpia.

Homenatge a George Mèliés i a Harold Lloyd

La pel-licula La Invención de Hugo és un homenatge al inventor del cinema George Mèliés, ja que explica com 2 nens descobreixen la invenció del cinema a partir d'un dibuix que fa un automata.
Al principi de la pel-licula es veu un travelling de la càmera per dins l'estació de Montparnasse ensenyant-la molt bé.
En una escena de la pel-licula surt com el protagonista es penja al rellotge de l'estació

A peu de pàgina us deixo el vídeo

El Hombre Mosca ... Escena del Reloj (Harold Lloyd)