Centennial Corliss moottorin ryhmät

Centennial Corliss moottorin ryhmät: Corliss höyrykone 1876

Centennial Corliss moottorin ryhmät: Corliss höyrykone 1876

Centennial Corliss moottorin ryhmät: Corliss höyrykone 1876

Johdanto

Täydet sata vuotta pois allekirjoittamisen itsenäisyysjulistus Amerikassa vietetään tyyliin. Se oli juhlaa, joka oli huolellisesti suunniteltu vuotta etukäteen, ja se maksaa maa paljon aikaa, rahaa ja resursseja.

Philadelphia valittiin isännöimään suuri tapaus. Historiallisesti katsoen, ei ole parempaa vaihtoehtoa. 1876 Amerikka oli koti maailmannäyttely - Centennial näyttely - juhlimaan 100 vuotta Yhdysvaltojen vapautta. Kuten kaikki world's messuilla, olihan showcase kulttuurien, ulkomaisten ja kotimaisten, grand vaiheessa yksittäistä valtiota on näyttää muulle maailmalle täsmälleen "mitä he tekivät," oppitunti monimuotoisuutta, ja juhla monimuotoisuuden.


Kuitenkin mitä olen lukenut, 1876 Centennial näyttely ei aivan kaapata maallinen vaikutuspiiriin, joita se oli toivonut. Sen sijaan se oli showcase American vahvuus, ylpeys ja teknologia. Rakennukset olivat valtava ja kaunis. He kaikki olivat lujana mahtava läsnäolo. Mutta oli samassa rakennuksessa erityisesti että järjestetään erityinen merkitys. On mahdollista, että jopa ihmiset, jotka vierailee messuilla eikä ymmärrä sen merkitystä. Sisällä koneen Hall oli valtava mekaaninen ihme. Se oli tärkein vetonaula Centennial paitsi Corliss höyrykone merkitsi yhden aikakauden loppua ja uuden alkua.

Kuusi kuukautta kävijöitä eri puolilta maailmaa kulkivat messualue, vain ottaa upeita nähtävyyksiä ja näyttelyitä. Main Building sisälsi taidegalleria, joka sisälsi teoksia hienoimpia taiteilijoita maailmassa. Se oli käytännössä mahdotonta tehdä koko gallerian yhdessä päivässä (miehistön 409). Oli lähes kaikki valtion unionissa rakennus ja jokainen yritti jäljitellä tyyli ja luonne tila. Oli maatalouden rakennukset. Messut on yksinkertaisesti valtava. Mutta kaiken keskellä oli Corliss moottori. Tuhansia ihmisiä päivässä tulisi ja tuijottaa jyrkkä eksponentti ja armon esillä. Se symboloi voimaa, että se oli.


Centennial Corliss moottorin ryhmät: Moottorin itse

George H. Corliss oli keksijä Providence, Rhode Island. Vaikka hän ei ole vastuussa höyrykone keksintö, hän on vastuussa kanteen ilmiöitä Fairmount Park vuonna 1876. Hän oli myös ensimmäinen toteuttaa pystysuora tyyli, kaksitoiminen tyyli höyrykone. Moottori päättyi 10. huhtikuuta 1876 ja se kuljetettiin hitaasti koneen Hall. Se koottiin on viisi jalka korkea lavalle, valtava huoneen keskelle. Se seisoi yli neljäkymmentä metriä lattian yläpuolella ja sylinterit neljä-neljä tuumaa halkaisijaltaan kymmenen jalka-vedolla. Toinen piirre on valtava viisikymmentäkuusi ton, kolmekymmentä jalat halkaisijaltaan ja kahdenkymmenen neljän tuuman kasvot, vauhtipyörä, joka teki jopa kolmekymmentä kuusi kierrosta minuutissa (McCabe 158). Moottori oli liitetty ja powered satoja koneita, jotka levittäytyivät yli 13 hehtaarin koneiden Hall. Messujen avajaispäivänä oli seremoniallinen "käynnistettäessä." Tuhansia kokoontuivat rakennuksessa katsella presidentti Ulysses Grant ja keisarin Dom Pedro vedetään vipu lähettää Corliss höyrykone hiljaa liikkeelle. Muutamassa sekunnissa kaikki salin koneet toimivat. Nämä koneet suorittaa kaikenlaisia tehtäviä kampaus villaa, spinning puuvilla, repiminen hamppu, tulostus Sanomalehtiä, lithographing taustakuva, ompelu kangas, valmistus kirjekuoria, sahaus lokit, tehdä kengät ja pumppaus vettä (Brown 129).

Centennial Corliss Engine Groups: The Corliss Steam Engine of 1876