De Winter Ufteling

voorrang 2012-2013

Efteling

Helaas gaat het dagje winterberg niet door. Maar om in de winterse sferen te blijven reizen wij morgen af naar de Winter Efteling. Wanneer de dagen korter worden en de wind door de bomen waait, verandert de Efteling in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, ijspret en knisperende kampvuren. Trek je winterjas en je warme wanten aan en vergeet niet om een paraplu mee te nemen, want het kan een beetje gaan regenen.

We willen met ze alle om 14:00 bij 'Het witte paard' afspreken. Dit is een restaurantje in 'Marerijk' waar we lekker kunnen lunchen!!


Wij hebben er heel veel zin in en hopen jullie allemaal op Utrecht cs (Spoor 15) te ontmoeten om samen naar het zuiden af te reizen. Hieronder meer informatie over het trein schema en hoe het zit met betalen!


Liefs voorrang
Betaling winterberg en de efteling

Jullie krijgen allemaal het geld dat jullie voor winterberg hebben betaald terug gestort op jullie rekening. Dit geld bedrag staat als het goed is morgen op jullie rekening. Het is de bedoeling dat jullie zo snel mogelijk 24, 00 overmaken naar het volgende rekening nummer: 131261584 tnv U.V.S.V/N.V.V.S.U

De kaartjes hebben wij nu voorgeschoten zodat we de korting konden bemachtigen en zullen morgen bij de ingang aan jullie worden gegeven.


Reisschema

10:08 Utrecht cs spoor 15


10:37 aankomst Den Bosch


10:43 Bus 300 richting Tilburg


11:18 aankomst Kaatsheuvel


Voorrang commissie 2012-2013