SV TCL & Associates Probe Company

SV TCL & Associates Probe Company Tokyo katode laboratorium

SV TCL & Associates Probe Company erhverver aktiver fra Tokyo katode laboratorium

SV sonde erhverver aktiver fra Tokyo katode laboratorium


SV Probe Pte. Ltd ("SV"), en af verdens førende leverandører af højtydende sonde kort, meddelte i dag, at det har indgået en business overførsel aftale om at købe visse sonden kortet business, teknologier, intellektuel ejendomsret og aktiver af Tokyo katode laboratorium ("TCL"). Denne overtagelse vil skabe en stærkere produktportefølje SV, placere virksomheden i en mere konkurrencedygtig position inden for IC test marked og give SV sonde en betydelig fordel med adgang til det store japanske sonde kortet marked.


SV Probe vil erhverve TCLS aktier i datterselskaberne i Singapore, Taiwan, Hong Kong og Guangzhou, Kina, aktiver og forretning af TCL og datterselskaberne Japan, opbevares eller anvendes i markedsføring, produktion og distribution af visse sonden kortet produkter. TCL er en sonde producenten baseret i Japan med en betydelig produktion og distributionsnet i hele Asien. TCL besidder stærke sonden kortet kapaciteter, specielt CMOS Billed Sensor (CIS) og Liquid Crystal Display (LCD), som anvendes primært i smart phones, tabletter, digitale kameraer og andre billedenheder. TCL har udviklet proprietære cantilever sonde materialer sammen med byg og montage processer, som udvider muligheden for sine produkter udnyttes i forskellige enhed test programmer. Som et resultat, har TCL fået en række centrale CIS, LCD og logik/SOC kunder i Japan og i hele det asiatiske marked.


"TCLS omfattende viden i sonden kortet teknologier og stærke kunderelationer vil skabe nye indtjeningsmuligheder for SV sonden," sagde Mr. Kevin Kurtz, formand & CEO af SV sonde. "Denne overtagelse vil aktivere SV sonde til at øge sin deltagelse i værdifuldt og væsentlige japansk sonden kortet marked."


Mr. Naotake Okubo, CEO af TCL, drøftede erhvervelse, "i øjeblikket TCL undergår civile rehabiliteringsprocessen. Denne business overførsel aftale vil gøre vores kunder til fortsat vil modtage høj kvalitetsprodukter og tjenesteydelser fra en engageret og erfaren sonde card producent med minimale forstyrrelser til deres forretningsaktiviteter."


Sonden kort er væsentlige værktøjer til elektriske afprøvning af halvlederwafers før de er skåret i tern, pakket og samlet i elektroniske produkter såsom tabletter, smart telefoner, computere og digitale medieafspillere.