Yogastudions kurser och workshops

våren 2013

"Vila dig i form med Yinyoga"

En dags kurs med den populära författaren och yoginin Magdalena Mecweld.

Lör 16 mars kl 13-19 eller Sön 17 Mars kl 10-16

Under dagen blandar den populära yinyogaläraren yinyogan med mindfulness. Workshopen passar alla, såväl totala yoga-nybörjare som vana yogisar, men är särskilt nyttig för stela och/eller otränade personer;).

Kurskompendium ingår. Titta in i hennes bäst säljarbok!

690kr Ert pris 590kr

Ashtanga yoga Nybörjargrupp

Onsdagar 19.15-20.30 startar 27:Mars 7ggr 825Kr ert pris 725kr

Nu startar en ny omgång av vår populära nybörjarkurs i Ashtanga yoga. Detta är en fysisk form av yoga. Du får under kursens gång lära dig Solhälsningen, några grundläggande positioner, samt hur du ska andas i yogan. På våra kurser samlas kvinnor och män, unga och gamla, stela och mjuka då vi alla lär sig följa vår kropps förutsättningar.

Yin yoga kurs

Söndagar 19.15-20.45 startar 7:april

5ggr 590kr ert pris 490kr


Yin yoga är en lugn och mediativ yogaform. Vi stannar 3-5 minuter i var övning. Vi använder oss av bolsters och filtar för att kunna ligga så bekvämt som möjligt i de olika positionerna. Yin yogan är ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet och Ashtanga yoga då vi genom att ligga och sitta länge i positionerna kommer åt den djupliggande bindväven. Utmärkt för stela! Ingen erfarenhet krävs. Passar även gravida.

Lunchyoga - Fysisk yoga

Fredagar kl 11.00-12.00
Ta med dig kollegan och kom i gång och träna på lunchen! Passar både nybörjaren och den som vill underhålla sin träning. Du behöver inte anmäla dig innan. Drop in när det passar dig.
5 klipp kort till lunchyoga 575kr ert pris 475kr.

Instruktörer på dessa kurser

Yogastudion Umeå

Välkommen ned till mig med frågor. Rekomendera gärna vidare till dem ni känner. Tycker ni att det ändå blir för dyrt, prata med mig så löser vi det för er på Bic.