RECURSOS MUSICALS PER L'AULA

EL MUSICAL - del 12 al 15 de JULIOL de 2021

PROPOSTES D'ESTIU PER A DOCENTS


Adreçat a: Totes aquelles persones...


  • Interessades en fer una pinzellada formativa en recursos musicals que li serveixin per a la seva pràctica docent (infantil, primària, secundària)
  • Que vulguin conèixer el tipus de formació que oferim a El Musical
  • O que senzillament tinguin ganes de participar d'alguna de les sessions que oferim aquest estiuModalitats: Us proposem apuntar-vos a aquestes sessions ja sigui:


  • Sols un dia o tots (podeu triar)
  • En presencial o en streamingHorari:

12:30 a 14:00 - alumnes en streaming/presencialsPrograma:


  • Dilluns 12 de juliol de 2021: Co-creem! Camins que es troben - Prof. Santi Serratosa

Com podem desenvolupar la creativitat? La nostra trajectòria acadèmica i de vida s'uneixen per a desenvolupar una relació d'ensenyament-aprenentatge tècnica i emocional. Metodologia, llenguatge, codis, tècniques, cançons, emocions i co-creació. A través del Mètode SSM treballarem diferents tècniques de composició i creació, així com estratègies per adaptar-ho a les diferents edats i característiques dels grups.


  • Dimarts 13 de juliol de 2021: L’espai de l’aula: una aventura! - Prof. Eugènia Arús

Experimentarem recursos per explorar l’espai de l’aula i aprofitar les característiques i els elements que hi ha per escoltar i crear música i prendre consciència de les múltiples possibilitats que ens ofereix.


  • Dimecres 14 de juliol de 2021: De viatge! - Prof. Marta Canellas

Donarem una volta més al clàssic leitmotiv del viatge i veurem possibilitats que té per estructurar continguts de les sessions i deixar volar la imaginació


  • Dijous 15 de juliol de 2021: Transportats! - Prof. Mireia Aguiar

Cap a on ens pot arribar a portar la música? Els sons ens transporten a contextos, espais concrets, recorreguts... En aquesta sessió explorarem les possibilitats que ens ofereix l'ús de l'espai temps musical-corporal descobrint el món de possibilitats didàctiques que ens pot oferir una sola paraula.

PROFESSORAT

Santi Serratosa - Graduat en música moderna pel Conservatori del Liceu. Va continuar els seus estudis superiors com a bateria al Drummers Collective de Nova York, l’any 2001. Màster en Musicoteràpia per l’UPF. És professor col·laborador del Màster de Musicoteràpia de la UB i formador en els cursos de formació continuada de la UVic. És professor també del Postgrau de Música, Creativitat i Moviment (Universitat Ramon Llull – El Musical, Bellaterra) Combina la seva tasca com a músic (Asstrio, Gossos) amb la musicoteràpia i la percussió corporal, disciplina amb la qual dirigeix la SSM BigHand.

Eugènia Arús - Pianista. Títol Superior de Professor de Solfeig, Teoria de la Música, Transport i Acompanyament pel Conservatori Joaquín Rodrigo. Doctora en Educació Musical per la Universitat de Barcelona. Diploma Superior i Llicència d'ensenyament en Rítmica-Dalcroze, Solfeig i Improvisació per l'Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra, Haute École de Musique. Diploma pedagògic d'educació musical Willems per l'Association International de Education Musicale, Lió. És professora del Departament de Didàctiques Aplicades, secció de Didàctica de l’Educació Musical de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona.

Codirigeix el Títol d'expert en Música, creativitat i moviment impartit a El Musical-Centre d'educació i recerca de Bellaterra amb conveni amb la Universitat Ramon LLull.

És autora de materials didàctics i músiques a Bellaterra Música Editorial.

Marta Canellas - Pedagoga de la Música i el Moviment (Universitat de Viena), violoncel·lista i art-terapeuta transdisciplinària. Professora del Conservatori professional El Musical de Bellaterra i del Postgrau de Música, Creativitat i Moviment (Universitat Ramon Llull – El Musical, Bellaterra) És autora de materials didàctics, contes i músiques a Bellaterra Música Editorial.

Núria Palau - Mestra, compositora, pianista i artista interdisciplinaria. Llicenciada en Belles Arts i mestra d’educació musical per la Universitat de Barcelona, Bachelor en rítmica J-Dalcroze al Conservatori El Musical de Bellaterra. És professora del Postgrau de Música, Creativitat i Moviment (Universitat Ramon Llull – El Musical, Bellaterra) i docent en l’especialitat de música i arts a l’Escola GEM de Mataró. És autora de materials didàctics, contes i músiques a Bellaterra Música Editorial.

PREU:

1 sessió: 20 Euros
2 sessions: 35 Euros

3 sessions: 45 Euros

4 sessions: 52 Euros*Curs en línea Reconegut per a Docents del Departament d'Ensenyament si t'apuntes a totes les sessions ( i tens usuari XTEC).

*Curs presencial amb certificat d'"El Musical - Centre d'Educació i Recerca" com a formació presencial per la innovació i la qualitat musical.
*Curs Bonificat per a empreses

*La factura del curs s'emet amb les dades de la inscripció. Si vols factura amb altres dades (Escola on treballes, Institució...) l'has d'indicar en el formulari d'inscripció. No es podran canviar les dades una vegada efectuat el pagament.Cursos impartits a:

El Musical - Centre Autoritzat de Grau Professional de Música

c/ Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www.elmusical.cat - info@elmusical.cat