Baukje Bron

:-)

Wie ben ik

Ik ben Baukje Bron en ik ben 19 jaar. ik ben geboren in Sneek en op mijn 2e ben ik verhuisd naar Vaassen. Ik had vroeger een taalachterstand waardoor ik naar logopedie ging om het te oefenen. ik ging naar speciaal onderwijs op de basisschool en daarna na de praktijkschool. Mijn hobby's zijn dansen en scouting. Op scouting doe ik vrijwilligers werk als leiding bij de bevergroep van kinderen vanaf 4,5 tot 7 jaar. als bijbaantje doe ik reclame rondbrengen.

Waar ben ik goed in

Waar ik goed in ben is dat ik kan luisteren naar de mensen, aandacht heb voor de mensen en ze wil helpen. maar ik heb ook doorzettingsvermogen, ben rustig en vriendelijk.
iers dansen
rechtdoor dans dok zuid

wat wil je bereiken

Ik wil bereiken om deze opleiding te halen. Maar eerst wil ik de opdrachten van de proeve 2 move map halen, maar ik wil ook rapporteren leren en goed met cliënten omgaan zoals een praatje maken wil ik de opleiding halen.

Wens

Mijn wens is om de opleiding helpende zorg en welzijn niveau 2 te halen en daarna de opleiding verzorgende IG niveau 3 te doen en vervolgens in de ouderenzorg te werken als verzorgende IG en ik denk dat ik in de thuiszorg zou willen werken.

Toekomst

Mijn toekomst droom is om als verzorgende IG te werken in de ouderenzorg. verder is mijn toekomstdroom om de relatie met mijn vriend op te bouwen en met hem later te trouwen en een gezin te stichten.