Swot Analyse

Sander Boom

SWOT  • S - Sterke punten
  • W - Zwakke punten
  • O - Kansen
  • T - Bedreigingen


Sterktes:

- Sociaal

- Samenwerken

- Kat uit de boom kijken

Kansen

- Grote events organiseren

- Diploma behalen

- Netwerken opbouwen

Zwakke punten:

- Liever lui dan moe

- Uit bed komen

- Initiatief tonen

Bedreigingen

- Absentie

- Inzet

- lakoniek

Sterke punten

Sociaal, op werk kom ik 10 keer per dag in aanraking met klanten en ga dan 5 van de 10 keer een gesprek aan.

Samenwerken, op mijn opleiding media management is samenwerken een groot onderdeel, ik vind het leuk om met andere klasgenoten aan opdrachten te werken en het gaat ook vaak goed.

Kat uit de boom kijken, als een klasgenoot, leraar, vriend of kennis mij iets vraagt, zegt of doet. Denk ik altijd eerst goed na voordat ik erop reageer.


Zwakke punten


Liever lui dan moe. Ik ga beter eten en meer slapen waardoor ik overdag fitter ben en meer inzet kan tonen wat resulteert in minder absentie voor periode 2.

Initiatief tonen ik ga meer initiatief tonen tijdens de lessen op school maar ook buiten school, doormiddel van vragen stellen en interesse tonen.


Kansen


Grote events organiseren over drie jaar als ik mijn opleiding media management heb afgerond wil ik graag bijdragen aan een festival zoals lowlands, hiervoor ga ik hard mijn best doen op school en tijdens mijn stage periode veel ervaring opdoen.

Diploma halen ik ga voor augustus 2016 zorgen dat ik mijn diploma behaal, door hard te werken en goed mee te doen in de lessen.

Netwerken opbouwen ik ga in de 3 jaar dat ik op school zit veel netwerken op bouwen door veel met ervaren mensen uit de branche die ik tegen kom te praten.


Bedreigingen

Absentie, ik ga ervoor zorgen dat ik de komende 3 jaar vaker opschool ben door optijd naar bed te gaan en gezond te eten waardoor ik meer energie heb voor school.

Inzet ik ga me tijdens de lessen in periode 2 meer inzetten wat resulteert in betere cijfers voor het rapport van perdiode 2.

Lakoniek. Ik ga mezelf actiever opstellen waardoor ik een goede indruk achter laat.