Wat maakt Les Petits zo speciaal?

All inclusive

Bij Les Petits gaan we uit van een all-inclusive principe, dus flesvoeding,luiers en de lunch tussen de middag zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Net als het vervoer van school naar de BSO en uitjes in de vakantie. Daarnaast bieden wij extra services aan zoals warm eten op verschillende locaties, muziekles op verschillende BSO’s en de kinderkapper voor kinderen van 0-4 jaar.

Enthousiaste pedagogisch medewerkers

Ons personeel is gedreven en goed geschoold en iedere locatie heeft een hbo geschoolde leidinggevende die ook mee werkt op de groepen. Onze mannelijke en vrouwelijke PM’ers hebben naast hun pedagogische opleiding ook vaak een sportieve of creatieve opleiding gevolgd. Hierdoor kunnen wij regelmatig extra activiteiten aanbieden op de groepen zoals sport & spel, beweegkriebels en peuterdans.

Flexibele opvang

U kunt bij Les Petits, naast onze kinderdagopvang, peuterspeelzalen met VVE plaatsen, buitenschoolse opvang en voor- en tussenschoolse opvang, ook terecht voor andere soorten opvang. Zo bieden wij 3 soorten opvangpakketten, voor 40 weken, 48 weken en 52 weken, dus mét en zonder vakantie. We bieden flexibele opvang voor kinderen van 0-12 jaar die af en toe een dagje komen. Voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 hebben wij speciale BSO’s met huiswerkbegeleiding. Dit zijn BSO’s met net een beetje meer, speciaal voor kinderen van 10 jaar en ouder. U vindt Les Ecoles in Heemstede, Aerdenhout en Bloemendaal.

Ouderportaal en ouderApp

Naast de vele opvangmogelijkheden die wij bieden, begrijpen wij dat het best lastig is om de opvang van uw kind aan een ander over te laten. U wilt natuurlijk liever niets missen van uw kind! Daarom ontvangt u van ons iedere dag een dagverslag met foto’s. Zo kunt u dagelijks zien hoe uw kind het bij ons heeft gehad. U kunt de foto’s en video’s terugzien is ons beveiligde Ouderportaal. Het eerste flesje drinken op het kinderdagverblijf, de prachtig gelukte zandtaart bij het buitenspelen of trots uit school komen met dat goede proefwerkcijfer, u ziet het allemaal!

Geen opvang nodig? Toch Les Petits!

Heeft uw kind geen opvang nodig, dan ook kan hij/zij terecht bij Les Petits! Voor kinderen van 4-12 jaar bieden wij verschillende kortdurende workshops aan. Onze Ontdek!Workhops zijn speciaal bedoelt om een sport of hobby uit te proberen voordat er (vaak dure) trainingsmaterialen gekocht moeten worden. Voor kinderen vanaf 2 1/2 jaar is er een 10-weekse cursus Peuterdans in Heemstede en Bloemendaal. En zelfs voor verjaardagspartijtjes voor kinderen van 4-12 jaar kunt u ook bij ons terecht. We hebben verschillende feestthema’s en een pedagogische medewerker die het feestje zal begeleiden.