Energetische Therapie

De upgrade waar je op wacht

Big image

Beste oud-deelnemer,

Enige tijd geleden heb jij meegedaan aan het 1e deel van Energetische Therapie (ET). Hierin heb je geleerd om een korte privésessie te geven met de kaarten van Janosh. Dit is slechts een klein deel van alle magie die nog op je wacht! Al vele mensen gingen je voor en ontdekten hoeveel meer zij dankzij deze techniek voor anderen konden betekenen. Nu is de beurt aan jou: voltooi het proces en laat de wereld zien wie je bent!


Op 30 oktober a.s. starten we de Professional, een traject van drie dagworkshops waarin Janosh en KC je helpen om jezelf te ontwikkelen tot professioneel therapeut(e). Ter voorbereiding bieden we je op vrijdag 9 oktober a.s. de kans om je opnieuw te verbinden met de fantastische energie, codes en techniek die hieraan verbonden zijn:


Gratis meedoen aan Energetische Therapie: Beginner

Deze workshop wordt gegeven door KC en Benjamin.


Hoe je je op kunt geven, lees je onderaan in deze mailing. Wij verheugen ons erop om samen met jou het traject voort te zetten!


Van hart tot hart,


Janosh Team

Big image

Energetische Therapie: Professional

Leer alles over hoe je iemand snel, effectief en op magische wijze door een persoonlijk proces helpt. In drie dagen krijg je de complete methode van Janosh aangereikt, die op dezelfde manier al meer dan 10 jaar in binnen- en buitenland privésessies geeft. Ook als je nog niet veel met de kaarten hebt gedaan, kun je gewoon instappen. We pakken de draad op van de 1e workshop en bouwen in fases verder.


De eerste bijeenkomst is op vrijdag 30 oktober a.s. Dan zal het thema zijn hoe je nóg meer uit een sessie haalt door op het gedrag en de houding van je cliënt te letten. Wat je nog meer leert:


  • Jezelf energetisch reinigen en beschermen
  • Schakelen tussen verschillende cliënten
  • Chakra's scannen en openen
  • Blokkades herkennen en helen
  • Helende tonen, frequenties en geuren gebruiken
  • Tips om je zelfvertrouwen en eigenwaarde te vergroten
  • Een complete sessie van een uur geven


Aanmelden via de webshop >>

Gratis deelname aan ET Beginner

Mocht je twijfelen over de Professional en je eerst weer willen verbinden met de fantastische energie, codes en techniek, dan nodigen we je uit om kosteloos de ET Beginner opnieuw te volgen. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 9 oktober a.s. De cursus wordt gegeven door KC en Benjamin, beiden ingewijd in de techniek van Janosh.


Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar centre@janosh.com. De workshop is van 13.30 tot 17.00 uur in het Energy Lab in Broek op Langedijk. Vergeet op de dag zelf je werkboek niet mee te nemen!