BB-Events

The best events in the world

Dance/House/Hardstyle

Wat doen wij?
BB-Events organiseert de grootste Dance/House/Hardstyle events over de hele wereld waar de grootste artiesten/DJ komen optreden. Onze evenementen worden overal ter wereld en steeds op verschillende plekken georganiseerd. "We make the beste events in the world".

Onze Events
Op ons evenemententerrein worden er meerdere stage gebouwd (afhankelijk van de locatie) waar mensen per stage naar een andere muziekstyle kunnen luisteren. Zo is er voor iedereen wat wils om hun perfecte dag/weekend/week te beleven.

Activiteiten
Naast muziek zijn er nog verschillende andere activiteiten zoals attractie, food & drink stands en camping activiteiten.

Snelheid
Op al onze evenementen zin er genoeg kluisjes (waar je je spullen of jas in kunt leggen), eten en drinken (al het eten, drinken en overige artikelen wat we op het terrein/camping verkopen worden betaalt met BB-muntjes. Deze zijn op verschillende plekken op het terrein te koop) en genoeg toiletten zodat je daar niet lang hoeft te wachten voordat je aan de beurt bent.

Camping
Als BB-Events een meerdaagse evenement organiseert dan zorgen we ervoor dat we een grote en schone camping met douches en toiletten naast het evenemententerrein maken. Op de camping kunnen alle mensen met een campingticket een tent huren of hun zelf meegenomen tent opzetten.

Bereikbaarheid
Op onze evenementen zorgen we dat er altijd genoeg parkeerplaatsen zijn. Ook regelen we vervoer van en naar het dichtsbijzijnde trein/bus stations zodat je nooit ver hoeft te lopen.

Our Events:
Dit is ons eerste jaar waar we de hoofdopdrachtgever zijn van een evenement. Namelijk Tomorrowland 2015!
Hiervoor hebben we vooral als tussenpersoon op verschillende evenementen geholpen. Hieronder kan je zien op welke evenementen hebben gestaan:
Tomorrowland 2014: https://www.youtube.com/watch?v=NtDG-Cnj-pw
Emporium 2014: https://www.youtube.com/watch?v=bk0qiKQYquQ

Gallery:

Onze visie

BB-Events streeft erna om een van de grootste bedrijven te worden op het gebied van events. Wij willen waar dan ook ter wereld de grootste, mooiste en beste evenementen gaan organiseren.
Een ander idee wat we op evenementen willen uitvoeren is het inbrengen van de mening van de festival bezoekers. We willen de mening van onze bezoekers graag horen want door hun zijn wij een groot bedrijf geworden. Meer informatie kan je vinden in de blog die we erover hebben gemaakt.

Next Event:

Ons eerste volgende event is Tomorrowland. Dit wordt gehouden op 24, 25 en 26 juli in Boom, Belgium. Hier alvast een voorproefje!
Tomorrowland 2015 | Teaser

Blog 1: De klant is koning!

Jij beslist!

Door de snelle opkomst van nieuwe technologieën zijn er veel dingen mogelijk geworden. Wij van BB-Events hebben daarom iets bedacht waarbij we de klant echt KONING maken. We hebben een app ontwikkeld waar mensen die al een kaartje hebben gekocht mee kunnen beslissen met het organiseren van het evenement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kiezen welke DJ / artiesten er komen, wat voor een food & drink stands er komen te staan, wat voor attracties er komen te staan of wat het thema van het evenement moet zijn.

Hiermee geven we onze klanten veel macht om mee te beslissen hoe het evenement eruit moet komen te zien.

Hoe het werkt?

Als iemand een ticket koopt voor ons festival kan diegene met een special code inloggen op een speciale app die door een door ons ingeschakeld technisch team is gemaakt. Hier kan de ticket houder suggesties doen over wat er op het evenement moet komen.

Het is wel dat hoe eerder je ticket koopt hoe meer suggesties kan geven want op een gegeven moment moeten we wel beslissingen nemen.


We hopen op deze manier dat onze festival meer voor onze festivalbezoekers zijn gericht. Zo proberen we voor iedereen een te gek festival te organiseren en luisteren we aandachtig naar jullie suggesties.

Blog 2: Tomorrowland 2015

Tomorrowland 2015 komt er weer aan! Op vrijdag 24 juli, zaterdag 25 juli & zondag 26 juli is er weer een nieuwe editie van Tomorrowland. We hebben ook dit jaar weer meerdere podia met de beste artiesten van de wereld. Zo draaien dit jaar namen zoals: Afrojack, DVBBS, Hardwell, Tiësto, Armin van Buuren, Blasterjaxx, Dimitri Vegas, Marin Garrix, R3HAB, Avicci, David Guetta, Nicky Romero & Steve Aoki. Dit zijn maar een paar namen die op Tomorrowland 2015 te vinden zijn. Voor de volledige line-up kan je kijken op onze site: www.tomorrowland.com.


Camping

Ook staat de camping DreamVille er dit jaar weer voor de personen met een weekend ticket + camping. Hier kunnen 35.000 mensen hun tent opzetten om te overnachten. De camping ligt naast het festivalterrein dus is het maar even lopen voordat je er bent.

De camping zal al op donderdag 23 juli om 11.00 uur al open zijn. De rest van het weekend (behalve op zondag) kan je de hele dag door inchecken. Op maandag 27 juli kan je toot 14.00 uitchecken.


Het festival van Tomorrowland is uitsluitend voor mensen die 18 jaar of ouder zijn. Dit omdat het alcoholverbod naar 18 jaar is opgeschroefd.


Ik hoop jullie allemaal op Tomorrowland 2015 te zien!